دکتر کامران کردی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال 96 با توجه به همکاری شهروندان و اجرای طرح بازرسی از واحدهای درمانی شهرستان سرباز 6 پزشک قلابی که به طور کاملاً آزاد و مستقل اقدام به مداخله در امر درمان می کردند و با راه اندازی مطب و داروخانه در منازل شخصی در مسیر منفعت طلبی خود درمان نادرست انجام می دادند دستگیر شدند.
وی افزود: این افراد در روستاهای مرزی خود را به عنوان پزشک متخصص معرفی و اقدام به درمان مراجعان می کردند که متاسفانه بیماران زیادی قربانی منافع مالی این افراد شدند.
وی تصریح کرد: اداره نظارت بر درمان دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر بر اساس وظیفه خود با هماهنگی ماموران انتظامی موفق به شناسایی و دستگیری این افراد و تحویل آنان به مراجع قضایی شد. 
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر بیان کرد: چنانچه شهروندان با چنین افرادی مواجه شدند باید در کمترین زمان با اداره نظارت بر درمان تماس بگیرند تا از فعالیت این افراد جلوگیری شود. 
دکتر کردی گفت: 600 میلیون ریال دارو از این پزشکان قلابی کشف و محل طبابت آنان پلمپ شد. 
وی خاطر نشان کرد: از این پزشکان قلابی 2 نفر بعد از مدتی با قید وثیقه آزاد شدند و در روستای دیگری اقدام به طبابت کردند.
وی ادامه داد: این افراد مجددا توسط تیم نظارت بر درمان شناسایی و برای دومین بار دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی 2 کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
7314**8006**3042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.