معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: اتصال بندر چابهار به سیستم ریلی یکی از رویکردهای اساسی وزارت راه و شهرسازی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، رضا تقیزاده پیش از ظهر امروز در مراسم استقبال از نخستین کشتی حامل گندم ترانزیتی که با حضور سفیران کشورهای هند و افغانستان در بندر چابهار برگزار شد، اظهار داشت: بحث ترانزیت از موضوعات مهمی است که دولتها باید توجه ویژهای به آن داشته باشند.
وی افزود: بندر چابهار یکی از مهم ترین مسیرهای ترانزیت کالا بوده و انتظار ترانزیت حجم بالایی از کالا را از این بندر داریم.
تقیزاده افزود: افزایش حجم کالای ترانزیتی بندر چابهار نیازمند ایجاد زیرساختها و تجهیز این بندر است .
معاون حملونقل وزارت راهوشهرسازی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تجهیزات مناسبی برای بندر چابهار فراهم شده و هماهنگی و ارتباط مطلوبی از طریق این بندر با کشور هند و افغانستان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد زیرساختها بهتنهایی کافی نبوده و مدیریت نرمافزاری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: مدیریت زمان و مدیریت هزینه به موجب ایجاد زیرساختهای مناسب فراهم میشود بخشی از زمان و هزینه است.
تقی زاده عنوان کرد: لازم است زیرساختها و فعالیت های عملیاتی را ارتقا دهیم و برای این کار دو استراتژی مهم را در وزارت راه و شهرسازی دنبال کنیم.
این مسوول خاطر نشان کرد : استراتژی های وزارت راه و شهرسازی برای توسعه بندر چابهار از حدود یکماه پیش آغاز شد و اولین استراتژی تعیین مدیر برای کریدور شمال به جنوب کشور است.
وی عنوان کرد: کمیسیون ،حمایت مجلس و مسوولین رده بالا را برای ترانزیت کالا تشکیل داده ایم.
وی اتصال بندر چابهار به سیستم ریلی را به عنوان استراتژی دوم وزارت راه شهرسازی دانست و عنوان کرد: با راه اندازی سیستم ریلی در بندر چابهار، حجم تخلیه و بارگیری از مسیر دریایی کاهش می یابد.