رحمدل بامری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: برخورد با گرانفروشان، محتکران صنفی در شهرستان چابهار در دستور کار قرار گرفته و به هیچ متخلفی اجازه قدرت نمایی نخواهیم داد.
وی افزود: با توجه به فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضای برخی کالاها، نظارت و بازرسیها در شهرستان چابهار بطور جدی در دستور کار مسوولان قرار گرفته است.
فرماندار چابهار با اشاره به اینکه در شرایط سخت اقتصادی و ویروس کرونا بویژه ماه مبارک رمضان در کنار مردم هستیم و با هرگونه گرانفروشی و بی نظمی در بازار برخورد میکنیم، گفت: برنامهریزیهای لازم برای تعیین تیمهای بازرسی و مشخص کردن محدودههای هدف بازرسی انجام شده و روزانه و هفتگی در بازار حضور دارند و تمام موارد را رصد میکنند.
وی ادامه داد: مراجعه به بازار میوه فروشان فجر و بازار دریا چابهار ضمن بازدید از ۱۵ واحد صنفی برای هشت واحد صنفی متخلف در زمینه درج نکردن قیمت و عدم ارائه فاکتور و گرانفروشی پرونده تشکیل شده است.
بامری بیان کرد: همچنین با مراجعه به بازار عمده فروشان موادغذایی و برنج فروشان برای ۱۲ واحد صنفی پرونده تخلف در زمینه عدم ارائه فاکتور و درج نکردن قیمت، عرضه خارج شبکه و قاچاق تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه گشتهای مشترک نظارتی در قالب سه تیم کاری تا پایان ماه مبارک رمضان با جدیت بر فعالیت اصناف استمرار خواهند داشت، افزود: از شهروندان درخواست میشود موارد مرتبط با تخلفات صنفی را با اعلام دقیق مشخصات واحد صنفی به شماره تلفن گویای ۱۲۴ اعلام کنند .
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت چابهار نیز به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علاوهبر تشکیل پرونده برای ۲۰ واحد صنفی متخلف در چابهار، بازرسیهایی نیز در دشتیاری انجام که منجر به شناسایی ۱۴ واحد صنفی متخلف در این شهرستان شده است.
حمید رضا شایان افزود: پروندههای تخلف به ارزش ۹ میلیون و ۹۱ هزار ریال برای ۱۴ واحد صنفی در شهرستان دشتیاری تشکیل شده است.
وی بیان کرد: در راستای اجرای طرح ویژه نظارتی ایام ماه مبارک رمضان، از واحدهای صنفی شهرستان دشتیاری بازدید بعمل آمد که در این بازدید برای ۱۴ واحد صنفی پرونده تخلف تحت عناوین عدم درج قیمت٬ گرانفروشی وتقلب (تاریخ مصرف گذشته)پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.