شمسیه شیرخانزهی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تولید ماسک و گان در ابتدا با ۶ چرخ خیاطی و هم‌اینک با ۱۶ چرخ و ۴۰ نفر داوطلب در حال انجام است.

وی افزود: تولید روزانه هزار و ۵۰۰ ماسک و ۵۰ عدد گان با حمایت بنیاد نخبگان، خیران، شورای اسلامی و دهیاری روستای رمین در حال انجام است.

بخشدار مرکزی چابهار گفت: اولویت برای تامین نیازهای کادر درمانی و بعد اداراتی مثل فرودگاه، شهرداری، یگان‌های حفاظت ستاد قرارگاه کروناست.

وی ادامه داد: اولویت‌های بعدی این کارگاه تامین بخشی از نیاز مراکز بهداشتی و درمانی بوده که تاکنون ماسک‌های تولیدی پس از انجام مراحل ضدعفونی در شبکه بهداشت و درمان در اختیار سایر ادارات و سازمان‌های درگیر در کرونا قرار گرفته است.

شیرخانزهی تصریح کرد: در این کارگاه با حمایت بنیاد مجتهدی و خیران تاکنون بیش‌از ۱۵ هزار ماسک تولید و با هماهنگی ستاد مرکزی مقابله با شیوع کرونا چابهار اقدام به توزیع به کادر درمانی و ارگان‌های مورد نیاز و همچنین کادر درمانی شهرستان‌های نیکشهر و قصرقند شده است.

رییس مرکز بهداشت چابهار نیز از خدمات عوامل دخیل در این کارگاه و خیرانی قدردانی کرد و افزود: ماسک‌های تولیدی این کارگاه در اختیار مرکز بهداشت قرار گرفته و پس از انجام مراحل ضد عفونی، در پست‌های غربالگری و مراکز بهداشتی استفاده می‌شود.

دکتر عبدالرسول خدمتی تصریح کرد: هم‌اینک مسافران نوروزی در حال بازگشت و ورود به شهر هستند، پیک دوم شیوع کرونا نیز آغاز شده و از مردم می‌خواهیم بلافاصله پس از ورود به شهر به مرکز غربالگری واقع در بلوار امام خمینی (ره)، جنب مسجد جامع اهل سنت مراجع کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.