حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی روز چهارشنبه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و شماری از مسوولان این ادارهکل با خود اظهار داشت: آموزش و پرورش باید در کنار تربیت دانشآموزان، تربیت مربیان را نیز در دستور کار خود قرار دهد و هر دو موضوع را باهم پیگیری کند.
وی ادامه داد: دانشآموزانی که در اختیار آموزش و پرورش قرار دارند، یک گنج بزرگ و معدنی تمام نشدنی به شمار میآیند و در این زمینه باید تمام تلاش خود را برای استحصال از ظرفیت دانشآموزان در آینده انجام دهیم.
امام جمعه زاهدان گفت: تاکنون خدمات بسیار زیادی توسط آموزش و پرورش در سیستان و بلوچستان انجام شده اما با توجه به اینکه در این نهاد کار بسیار است، نسبت به آنچه که باید انجام شود فاصله زیادی داریم.
حجت الاسلام و المسلمین محامی تصریح کرد: باید تربیت به حالت چند بعدی باشد و از تربیت تک بعدی بپرهیزیم تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.
وی تاکید کرد: تربیت جامع و متوازن بسیار مهم است و تربیت درست و خوب تحقق پیدا نمیکند مگر آنکه از مربیان خوب بهرهگیری شود و در این زمینه باید تربیت مربیان نیز در کنار دانشآموزان پیگیری شود.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم تا فعالیتهای آموزش و پرورش از نظر کیفی و کمی افزایش پیدا کند.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در حوزه فضای آموزشی ۱۳هزار کلاس درس جدید در این استان باید ساخته شود تا به متوسط کشوری برسیم.
حمیدرضا رخشانی افزود: تلاشهای فراوانی در حوزه آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان انجام شده اما محدودیتها زیاد است.
وی ادامه داد: برای انجام کارهای نشدنی، باید با هم افزایی و همکاری همه دستگاهها و نهادها اقدام کنیم تا کارهای نشدنی در این بخش، به کارهای قابل اجرا تبدیل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به کمبودهای کلاسهای درس در این استان تصریح کرد: امسال ۹۰۰کلاس درس به مجموعه فضاهای آموزشی استان افزوده شده اما همزمان ۲۵هزار دانشآموز جدید نیز به مجموعه دانشآموزان اضافه شده و براین اساس برای رسیدن به میانگین کشوری باید ۱۳ هزار کلاس درس جدید ساخته شود.
وی با اشاره به بازماندگان از تحصیل موجود در سیستان و بلوچستان، خاطر نشان کرد: گزینههای زیادی را برای به سرکلاس آوردن بازماندگان از تحصیل در حال پیگیری است و همچنین اعتبارات خوبی از سوی نهاد ریاست جمهوری به این منظور به استان تخصیص داده شده است.
رخشانی یکی از راهکارهای رفع موضوع بازماندگان از تحصیل را ساخت ۱۲۰ مدرسه شبانه روزی عنوان کرد و افزود: در برخی از مناطق باید بحث روستا مرکزی را پیگیری کنیم تا دانشآموزان در یک محل جمع و به تحصیل بپردازند.