معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه شامگاه چهارشنبه در این مراسم اظهار داشت: دولت با تمام توان در کنار مردم است و به خدمت کردن در مناطق محروم و روستاها افتخار می‌کند. 

محمد باقر نوبخت افزود: پیگیری مشکلات سیلزدگان مناطق مختلف جنوب سیستان وبلوچستان توسط مسوولان محلی، استانی و در سطح وزیران در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: خسارت‌های سیل نیز جبران خواهند شد و همه ایران برای کاهش محرومیت و جبران خسارت‌ها به زیرساخت ها و ضرر و زیان مردم بسیج شده‌اند.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور امروز /چهارشنبه/ از مناطق سیل‌زده چابهار بازدید و کلنگ ساخت ۱۶ هزار واحد مسکونی خسارت دیده از سیل را در روستای عورکی به زمین زد.

وی از پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان، بندر شهیدبهشتی بازدید و قرار است فردا در نشست شورای برنامه‌ریزی استان سیستان و بلوچستان شرکت کند.

 دکتر محمدباقر نوبخت به منظور بازدید از مناطق سیل‌زده بلوچستان و بررسی مسائل و مشکلات مردم امروز وارد فرودگاه کنارک-چابهار شد و مورد استقبال گرم استاندار و مسوولان استان قرار گرفت.

 نوبخت را در این سفر علیرضا تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور همراهی می‌کند.

 معاون رییس جمهوری به همراه رییس بنیادمسکن کشور، استاندار سیستان و بلوچستان و مسوولان محلی از مناطق سیلزده چابهار بازدید کردند.

استاندار سیستان و بلوچستان در حاشیه مراسم استقبال از معاون رییس جمهوری به خبرنگار ایرنا گفت: دکتر نوبخت در این سفر علاوه بر بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان در جلسه شورای برنامه‌ریزی حضور خواهد یافت.

احمدعلی موهبتی افزود: کلنگ‌زنی تعدادی از واحدهای مسکونی از دیگر برنامه های سفر رییس سازمان برنامه و بودجه به سیستان و بلوچستان است.

وی بیان کرد: همچنین قرار است برخی از واحدهای مسکونی مناطق محروم که قبل‌تر به دست دکتر نوبخت کلنگ‌زنی شده بود، افتتاح شود.

رییس جمهوری، اکثر وزیران، رییس مجلس شورای اسلامی، فرماندهان ارتش و سپاه  که از مناطق سیلزده جنوب سیستان و بلوچستان بازدید کردند بر رسیدگی به مناطق سیلزدگان تاکید داشتند و شانه به شانه هم در میدان حضور یافتند.با این حال مردم سیلزده جنوب سیستان و بلوچستان احتیاج به کمک دارند و منتظر کمک‌های بیشتری از سوی مردم نوعدوست کشور هستند.

سامانه بارشی سیل‌آسایی که استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داد و وضعیت سیستان و بلوچستان را بسیار بدتر از دو استان دیگر کرد.

همزمان با بارندگی‌های ۲۰ تا ۲۲ دی در سیستان و بلوچستان و جاری شدن سیلاب راه ارتباطی ۸۹۰ روستای این استان قطع شد که با تلاش شبانه روزی نیروهای امدادی، سپاه و بسیج ۸۶۰ مسیره بازگشایی شده است.

همزمان با بروز سیلاب دستگاه‌های خدمات رسان همچون سپاه و نیروهای مسلح با بسیج امکانات به کمک مردم سیلزده این خطه از ایران اسلامی شتافتند و از کمک رسانی به آنان دریغ نکردند اما عمق فاجعه به حدیست که نیازمند عزم ملی و کمک همگان است.

سیل خروشان همدردی مردم در کنار خدمت رسانی مسوولان نهادهای مختلف در بحران‌های اخیر این حقیقت مهم را به اثبات رساند که در اوج آشفتگی‌ها و خطرات پیش بینی نشده، قدرت همدلی اثرگذاری ملموس و فراگیری دارد.

تمام ارکان کشور اعم از دولت، نیروهای امداد و نجات، ارتش، سپاه و سایر نهادهای دولتی و خصوصی به صورت هماهنگ و یکدل کمک به سیل زدگان و رفع دغدغه‌های مردم را در اولویت امور خود قرار داده و آستین همت بالا زده‌اند تا به بهترین نحو و در سریعترین زمان از آلام و مشکلات مردم بکاهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.