مرتضی کوچکی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بقیه موقوفات قرآنی سیستان و بلوچستان یا محلی برای اجرای برنامه‌های قرآنی هستند و یا زمین بوده که نیازمند سرمایه‌گذاری خیران است.

وی با بیان اینکه تنها راه محفوظ ماندن در برابر تهاجمات و سعادت بشریت توسل به قرآن است اظهار داشت: ضروریست واقفان دوراندیش قسمتی از موقوفات خود را به بخش قرآنی اختصاص دهند.

 رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان تاکید کرد: تمام برنامه‌های قرآنی سازمان اوقاف از محل اجرای نیات موقوفات ثبت شده در این زمینه اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: برای ترویج این امر نیاز به حمایت پایدار است و فعالان قرآنی می‌توانند به طور مشارکتی در این امر اقدام کنند تا زمینه‌ساز ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه شوند.

کوچکی گفت: این نهاد در راستای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه از همه علاقمندان قرآنی که توانایی آموزش به نوجوانان و جوانان را دارند دعوت به همکاری کرده است.

وی آموزش، تبلیغ و ترویج را سه حوزه فعالیت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در حوزه قرآن ذکر کرد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به گواه بسیاری از کارشناسان مسائل دینی و اجتماعی یکی از استان‌های برتر کشور در زمینه فعالیت‌های قرآنی به حساب می آید به طوریکه علاقه‌مندی به علوم دینی، عشق به اسلام و قرآن و پیامبر (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در جای جای این استان موج می‌زند و مردم مومن، خداجو و عاشق و دلباخته آن از هر فرصتی برای فراگیری مسائل دینی به ویژه حفظ قرآن کریم بهره می‌برند.
تربیت افزون بر ۵۰ هزار نفر حافظ قرآن، برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های متعدد و محافل قرآنی و وجود صدها مسجد و حسینیه و تکیه، سیستان و بلوچستان را به استان حافظان قرآن تبدیل کرده است.

۷۳۱۶**۳۲۱۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.