احمد علی موهبتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: روزهای پایانی سال 97 را در حالی می گذرانیم که همه دشمنان سعی کردند با تحت فشار گذاشتن و محدود کردن، این نظام اسلامی از 40 سالگی عبور نکند اما انقلاب با عزت و سربلندی چهل ساله شد و مردم انقلابی ایران 40 سالگی انقلابشان را جشن گرفتند.
وی ادامه داد: چهل سالگی انقلاب به معنای فقدان مشکلات نیست چرا که نظام اسلامی ایران از ابتدای شکل گیری درگیر هجمه ها و محدودیت های نظام سلطه بوده و استکبار و صهیونیست همچنان دست از توطئه و دسیسه علیه انقلاب اسلامی برنمی دارند با این حال ملت فهیم، مقاوم، امیدوار و تلاشگر ایران ثابت کردند در موضوعات مربوط به انقلاب، نظام و دولت در صحنه هستند و این ارزشمند است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دستاوردهای شگفت انقلاب اسلامی در حالی به دست آمده که دشمنان، جمهوری اسلامی ایران را چند سال تحت فشار جنگ تحمیلی و محاصره اقتصادی قرار دادند و به همین دلیل این دستاورد ها ارزشمند و خیره کننده است.
موهبتی تاکید کرد: با ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی منشوری ارزشمند از سوی مقام معظم رهبری در راستای پیشبرد اهداف نظام اسلامی ارائه شده که راهبردهای آن فصل جدیدی از توسعه و پیشرفت را برای کشور رقم می ‌زند.
وی اظهار داشت: گام دوم انقلاب فصل الخطاب آحاد جامعه و مسئولان است و همه بخش ها به ویژه دانشگاهیان و اهالی علم باید در گشودن مرزهای دانش و دستیابی به تخصص های نوین و فناوری های روز راه پیشرفت کشور را هموارتر کرده و ظرفیت‌های نو را در کسب و کار، تولید ثروت و پیشبرد امور ایجاد کنند.
رئیس شورای اداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: در بیانیه گام دوم، رهبر معظم انقلاب بر لزوم استفاده صحیح از ظرفیت های بومی و داخلی تاکید دارند و فرمودند با وجود اینکه در بسیاری از زمینه‌ها رتبه اول منطقه را داریم اما در استفاده از ظرفیت های بومی و داخلی دچار عقب‌ماندگی هستیم.
موهبتی افزود: ضروری است در راستای این منویات تلاش و ظرفیت‌های بالقوه و مغفول مانده سیستان و بلوچستان را شکوفا کنیم.
وی گفت: نگاهی گذرا به ظرفیت های بومی و بالقوه استان نشان می دهد که سیستان و بلوچستان به لحاظ جایگاه استراتژیک به گونه ای است که همه منافع ملی کشور به این منطقه گره خورده است و اگر بخواهیم از ایرانی بزرگ و یکپارچه حفاظت کنیم قطعا باید این استان نقش کلیدی در آن داشته باشد.
رئیس شورای تامین سیستان و بلوچستان اضافه کرد: مردم این استان مدافعان و محافظان کشور هستند و حضورشان در این منطقه حضوری استراتژیک و راهبردی است.
موهبتی گفت: سیستان و بلوچستان به عنوان استانی استراتژیک با ظرفیت های بالقوه در بخش‌های مختلف معدنی، کشاورزی، برخورداری از سواحل مکران و بندر چابهار می تواند با هم افزایی همه دولتمردان سند تمام نمای تحقق منویات ارزشمند مقام معظم رهبری باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بندر چابهار می تواند به عنوان کانون تحول هم برای این استان و هم کشور باشد.
موهبتی افزود: چابهار کانون توسعه محور شرق و غرب و توسعه مکران و بندر شهید بهشتی ارزانترین بندر برای ترانزیت و صادرات کالا است.
وی ادامه داد: بی تردید توسعه سواحل مکران از چشم‌اندازهای روشن و درخشان استان در آغاز دهه پنجم انقلاب خواهد بود که با هم افزایی، مدیریت صحیح و اتصال ظرفیت‌ها، استقرار صنایع زنجیره ای، شیلات، صنایع غذایی، گلخانه ها و غیره به این مرحله برسد که مرکز استراتژیک تولید و تامین نیازهای کشور باشد.
استاندار با اشاره به ظرفیت مرزهای سیستان و بلوچستان گفت: در مرزهای این استان به ویژه مرز میلک، میرجاوه، جالق، کوهک، پیشین و ریمدان فرصت هایی بی بدیلی نهفته است که باید فصلی نو و نگاهی نو به آن بیاندازیم.
موهبتی تاکید کرد: باید حاکمیت دولت بر مرز سایه بیندازد تا با استفاده از این مزیت ها نقش و سهم استان را در اقتصاد ملی و اصلاح ساختارها و تقویت بخش رسمی اقتصاد پیش ببریم.
وی ادامه داد: وقتی به بندری با تجهیزات مدرن و ظرفیت هشت و نیم میلیون تنی رسیده ایم باید نوع نگاه ما به کشورهای همسایه متفاوت باشد تا توجه کشورهای منطقه و سرمایه‌گذاران را به سیستان و بلوچستان معطوف کنیم.
وی گفت: علاوه بر این، موقعیت راهبردی استان در حوزه مرز دریایی و خشکی، کشاورزی، باغبانی به ویژه استعداد پرورش میوه های استوایی و گرمسیری، جاذبه های طبیعی، تاریخی و صنایع دستی بستر فوق العاده ای برای توسعه و آبادانی استان است که انتظار داریم با اهتمام و توجه ویژه دولت بستر شکوفایی این استعدادها و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب فراهم شود.
7316 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.