به گزارش ایرنا احمد علی موهبتی روز چهارشنبه در نشست مشترک کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی، حمل و نقل و شورای هماهنگی ترافیک سیستان و بلوچستان اظهار داشت: از آنجایی که جان انسان ها بسیار ارزشمند است باید با فرهنگ سازی از اثرات نامطلوب تصادفات رانندگی در جاده های این استان کاست.
وی ادامه داد: با توجه به زخمی شدن افزون بر هشت هزار نفر و کشته شدن حدود 800 نفر در سالجاری در جاده های سیستان و بلوچستان توجه جدی به فرهنگ سازی از طریق بهره گیری همه ظرفیت ها از جمله رسانه، تریبون های نماز جمعه و آموزش و پرورش ضروریست.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک با توجه به پیش رو بودن تعطیلات نوروزی مهمترین عامل نجات بخش برای جلوگیری از حوادث رانندگی اعمال قانون است.
وی بیان کرد: همچنین با توجه به تاثیر فراوان خودروهای حامل سوخت قاچاق و اتباع بیگانه غیر مجاز در افزایش تصادفات و تلفات انسانی ضروریست اقدامات لازم در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
موهبتی بر ارزیابی مدیران برتر سیستان و بلوچستان بر اساس شاخص های مختلف نظیر ارتقای وضعیت موجود و غیره تاکید کرد.
وی با اشاره به مشکلات پیش روی دستگاه های خدمات رسان در جاده ها نظیر اورژانس و هلال احمر گفت: برخی اقدامات نظیر مشخص کردن مقدار سوخت برای این نهادها پذیرفتنی نیست.
استاندار سیستان و بلوچستان بر پیگیری مشکلات به صورت مداوم از سوی مسئولان استانی، مدنظر قرار دادن امکانات بیشتر برای نیروهای نظامی و مرزبانی، نصب دوربین های کنترل سرعت در نزدیکی روستاها و اختصاص پمپ بنزین در مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی و واگذاری ساخت این مجتمع ها به افراد شایسته از نظر مقید بودن به اتمام تاکید کرد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: بر اساس آمار ارائه شده توسط پلیس راههای شمال و جنوب استان در 9 ماهه امسال 2 هزار و 762 فقره تصادف در جاده های استان رخ داده که نسبت به مدت مشابه 9 درصد رشد را نشان می هد.
علی خانقائی افزود: در این مدت 695 نفر در جاده های سیستان و بلوچستان براثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده اند که نسبت به سال قبل 22 درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: مسیر ایرانشهر - سرباز - چابهار با 369 فقره تصادف، نیکشهر - ایرانشهر با 183 فقره و زاهدان - خاش با 145 فقره تصادف در رتبه های نخست تا سوم از نظر بیشترین آمار تصادفات جاده ای قرار دارند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همچنین 74 درصد تصادفات این مدت استان تا فاصله 50 کیلومتری مراکز جمعیتی رخ داده است.
وی تاکید کرد: بر اساس تحلیل اطلاعات از مجموع افراد فوت شده این مدت 67 درصد افراد در محل حادثه، 24 درصد در بیمارستان و هشت درصد در حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داده اند.
خانقائی اظهار داشت: فوت بیش از دو سوم افراد در محل حادثه بیانگر شدت تصادفات است که از عوامل اصلی آن سرعت بالای وسایل نقلیه است.
وی گفت: تعداد کل تصادفات ناوگان حامل اتباع بیگانه غیر مجاز در این مدت 15 فقره و ناوگان حامل سوخت غیر مجاز 63 فقره بوده است.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: امکانات دستگاه های خدمات رسان در حوزه جاده ها نظیر پلیس راه متناسب با طول جاده های وسیع این استان نیست.
سردارمحمد قنبری افزود: هم اینک بخش قابل توجه ای از تلفات جاده ای این استان ناشی از قاچاق سوخت و اتباع بیگانه غیر مجاز است که باید جلوی این خودروهای دردسرساز گرفته شود.
وی بیان کرد: همچنین ضروریست امکانات لازم در مسیر فاصله طولانی شهرهای سیستان و بلوچستان برای استراحت رانندگان مدنظر قرار گیرد.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک با برنامه توسعه چابهار سهم دستگاه ها و پلیس از نظر امکانات و نیروی انسانی باید مدنظر قرار گیرد.
به گزارش ایرنا سایر دستگاههای سیستان و بلوچستان در این نشست بر رفع کمبود علائم رانندگی و دوربین های کنترل سرعت در جاده ها، رفع مشکل روشنایی جاده ها، توجه جدی به معاینه فنی خودروها، مد نظر قرار دادن پایگاه های اورژانس، هلال احمر و آتش نشانی در محورهای ارتباطی رفع نقاط حادثه خیز تاکید کردند.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.