نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: رهبر فرزانه انقلاب می‌فرماید جامع بودن در فقاهت، فلسفه، عرفان، اصول و آگاهی‌های سیاسی و اجتماعی و مظهر نواندیشی‌های علمی و همچنین حکیم، دوراندیش، آدم‌‎شناس، تیزبین، حلیم، متین و آینده‌نگر ویژگی‌های فردی امام است. صراحت و شجاعت در اعلام مواضع و اجتناب از ملاحظه‌کاری و ابتکار عمل حتی در سنین بالای 80 سالگی داشتند.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امام جزء شخصیت‌های تاریخ‌ساز در تحول اجتماعی ما است، گفت: اینکه رهبری فرمودند باید کاری کرد دشمنی که دچار اشتباه محاسباتی شده از این اشتباه بیرون بیاید، یکی از راهکارهای آن حضور پرشور مردم در صحنه و میدان است؛ تا دشمن بداند این کشور با اراده مردم و هدایت رهبری اداره می‌شود.

به گزارش خبرنگار جماران، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری صبح امروز طی سخنانی در مراسم تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان رهبری با آرمان‌های امام خمینی(س)، گفت: امروز جبهه مقاومت و امت اسلامی به خاطر جنایت‌هایی که توسط رژیم اشغالگر در حال رخ دادن است، عزادار هستند و ما مطمئنیم امام هم عزادار است. اگر آن روز سخن امام را به درستی امت اسلامی گوش می‌دادند و توجه می‌کردند، آنجا که فرمودند اگر هر نفر از مسلمانان سطل آبی در آنجا بریزند اسرائیل را آب خواهد برد، خیلی‌ها آن روز این جمله را متوجه نشدند ولی امروز متوجه می‌شوند که این غده سرطانی کاشته شده در غرب آسیا و منطقه ما روز به روز عداوت و کینه‌توزی خود را نشان می‌دهد.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: سخنان آن روز امام باید جامه عمل پوشیده می‌شد؛ ولی آن روز اقدام نشد. امروز خلف صالح امام همچون امام در میدان مبارزه ایستاده است و علی‌رغم تهدیدات دشمنان و جبهه استکبار، با آن صلابتی که ما در شما سراغ داشتیم، در نماز جمعه نصر شرکت می‌کند و نه تنها مایه دلداری و قوت قلب مردم ما می‌شود، بلکه سراسر جهان، آزادی‌خواهان، مسلمانان و جبهه مقاومت احساس پیروزی می‌کنند. شکوهی بود که آفریده شد و این شکوه در تاریخ انقلاب و ملت ما ماندگار خواهد بود.

وی اظهار داشت: رهبر عزیز انقلاب فرمود «ما مس بودیم و امام ما را طلا کرد. او کیمیا و اکسیر بود و ما مردم معمولی بودیم. او ما را از خمودگی‌ها تبدیل به تحرک کرد». همگان می‌دانیم که در رابطه با بررسی و شناخت شخصیت‌های تأثیرگذار در تاریخ تحولات اجتماعی، معمولا در سه حوزه از آنان یاد می‌شود؛ و امام جزء شخصیت‌های تاریخ‌ساز در تحول اجتماعی ما است. اولین سخن پیرامون صفات شخصیتی و فردی او، حوزه دوم در رابطه با اصول و مبانی فکری او و مسأله سوم مکتب و راه او است که در گفتار و عمل او خود را می‌نماید.

آیت‌الله حسینی بوشهری تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب می‌فرماید جامع بودن در فقاهت، فلسفه، عرفان، اصول و آگاهی‌های سیاسی و اجتماعی و مظهر نواندیشی‌های علمی و همچنین حکیم، دوراندیش، آدم‌‎شناس، تیزبین، حلیم، متین و آینده‌نگر ویژگی‌های فردی امام است. صراحت و شجاعت در اعلام مواضع و اجتناب از ملاحظه‌کاری و ابتکار عمل حتی در سنین بالای 80 سالگی داشتند. به امام بشارت می‌دهیم که امروز خلف صالح شما مثل شما در سن بالاتر از 80 سالگی همان ابتکار عمل را در تصمیمات و هدایت انقلاب دارد.

وی افزود: امام می‌فرمودند هر وقت من چیزی را احساس می‌کردم که باید انجام بدهم و آن را انجام می‌دادم، خدای متعال هم خودش آن موضوع را به نتیجه می‌رساند. نکات بعدی «امیدبخشی امام به جامعه حتی در سخت‌ترین شرایط» و «ایستادگی بر موضع حق حتی در شرایط محدود» و «پناهی برای تکیه مسئولان در سختی‌ها و مشکلات» است. رهبر انقلاب می‌فرماید من بارها به یاد این جمله امیرالمؤمنین(ع) می‌افتادم که می‌فرمود هنگامی که در کارها سخت و دشوار می‌نمود و احساس می‌کردیم که در مقابل حادثه دچار مشکل هستیم، به رسول خدا(ص) پناه می‌آوردیم. امروز هم ملت ما و جبهه مقاومت در سختی‌ها تکیه‌گاهش دعای شما و حضور رهبر مقتدر انقلاب اسلامی است.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در رابطه با اصول و مبانی فکری مربوط به امام از زبان رهبر معظم انقلاب، گفت: ایشان می‌فرماید او اسلام ناب محمدی(ص) را اثبات و اسلام آمریکایی را با تمام وضوح نفی کرد. اعتماد به وعده الهی و بی‌اعتمادی به قدرت‌های مستکبر و زورگوی جهانی که ما هر روز شاهد هستیم و همچنبن اعتقاد به اراده و نیروی مردم از جمله صفات امام بود. اینکه رهبری فرمودند باید کاری کرد دشمنی که دچار اشتباه محاسباتی شده از این اشتباه بیرون بیاید، یکی از راهکارهای آن حضور پرشور مردم در صحنه و میدان است؛ تا دشمن بداند این کشور با اراده مردم و هدایت رهبری اداره می‌شود.

وی افزود: حمایت از محرومان و مستضعفان و مخالفت با خوی کاخ‌نشینی، تعبیر و وصف رهبری در رابطه با اصول مبانی فکری امام است. اعتقاد به استقلال ملی و رد سلطه‌پذیری و تکیه بر وحدت ملی از جمله صفات دیگر امام است.

آیت‌الله هاشمی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در رابطه با مکتب امام و خط مشی ترسیم شده توسط گفتار و عمل امام می‌فرمایند مکتب امام یک بسته کامل و مجموعه‌ای دارای ابعاد است و این ابعاد را هم باید با هم دید. بخشی‌نگر نباشیم و امام را در یک بُعد خلاصه نکنیم. امام جامع‌الاطراف بود و از هر طرف باید به شخصیت امام نگاه کرد. بعد می‌فرماید دو بُعد اصلی در مکتب امام پررنگ بود؛ یکی معنویت و دوم عقلانیت است. همچنین عنصر مردم سالاری و عدالت اجتماعی را در مکتب سیاسی امام می‌توان برجسته دید.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب برای این مسأله هفت شاخص مطرح می‌کنند، تصریح کرد: برخورد شجاعانه و فعال با دشمنان، پرهیز از هیجان‌زدگی ناشی از احساسات خالی از عقلانیت، رعایت اولویت‌ها و تمرکز بر موضوع اصلی، اعتماد به توانایی‌های مردم به ویژه جوانان و خوشبینی به ملت عزیز ایران، بی‌اعتمادی و بدبینی به دشمنان، اهتمام به همبستگی و اتحاد ملت و مردود دانستن هرگونه دو دستگی و دو قطبی‌سازی در میان مردم و پایان سخن ایمان کامل به نصرت و وعده الهی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.