گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

در گفت و گو با جماران؛

آیت الله موسوی تبریزی: امام به صراحت فرمود صلاح نیست نظامیان در سیاست دخالت کنند/ «ماجرای نیمروز» از زبان دادستان اسبق کل کشور

دادستان اسبق کل کشور گفت: امام راضی نبود که نظامی ها در سیاست دخالت کنند ولی متأسفانه دخالت می کنند. احمد آقا نظر امام را می گفت که سپاهی ها و ارتشی ها در مسائل سیاسی دخالت نکنند و کار خودشان زیاد است. اگر می خواهند مردم را به انتخابات جذب کنند، خودشان را فراموش کنند و به فکر ملت و ایران باشند.
آیت الله موسوی تبریزی

دادستان اسبق کل کشور با تأکید بر اینکه امام به صراحت فرمود صلاح نیست نظامیان در سیاست دخالت کنند، گفت: اگر سپاه، نیروی انتظامی، نیروی هوایی، دریایی و زمینی برای حفظ امنیت کشور منحصر شوند، هم هرکسی در کارشان دخالت نمی کند و هم اینکه در رقابت عده ای سوء استفاده می کنند.

آیت الله سید حسین موسوی تبریزی در گفت و گو با خبرنگار جماران، در خصوص ورود نظامیان به انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: همه می دانند که امام با آن صراحت فرمود که صلاح نیست دخالت کنند. واقعا هم امنیت کشور بزرگترین مقام است؛ چرا باید این را رها کنند و برای ریاست جمهوری بیایند؟! آقای روحانی کم فحش می شنود؟! ولی کسی که امنیت کشور را برقرار می کند همیشه مطرح است و احترام دارد.

دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به آن چه ورود نفوذی ها می خواند، تأکید کرد: من در رابطه با شهید فخری زاده حالم بد است. وزیر اطلاعات مصاحبه کرد که ما از چهار ماه پیش گفته بودیم که می خواهند او را شهید کنند و یک هفته مانده هم گفته بودیم در کدام منطقه قرار است اتفاق بیفتد. این را تلویزیون گفت و به گوش من خصوصی نگفته است. چطور می شود این آدمی که من نمی گویم در دنیا تک است، در ایران لااقل از افراد تک هستند، حفاظت نمی کنند و کسانی که می خواهند ترور کنند راحت کارشان را می کنند؟ این ناراحت کننده است.

 

امام فرمودند و درست هم فرمودند که نظامی ها در سیاست دخالت نکنند

 

وی افزود: اگر سپاه، نیروی انتظامی، نیروی هوایی، دریایی و زمینی برای حفظ امنیت کشور منحصر شوند، هم هرکسی در کارشان دخالت نمی کند و هم اینکه در رقابت عده ای سوء استفاده نمی کنند. اگر شما با کسی علیه من صحبت کردید، وقتی بیرون رفتید یا با شما علیه من صحبت می کند و یا با من علیه شما صحبت می کند؛ چون رقابت می بیند. لذا امام فرمودند و درست هم فرمودند که نظامی ها در سیاست دخالت نکنند و در صحیفه امام هم آمده است.

 

متأسفانه نظامی ها در سیاست دخالت می کنند

 

موسوی تبریزی یادآور شد: امام راضی نبود که نظامی ها در سیاست دخالت کنند ولی متأسفانه دخالت می کنند. احمد آقا نظر امام را می گفت که سپاهی ها و ارتشی ها در مسائل سیاسی دخالت نکنند و کار خودشان زیاد است. اگر می خواهند مردم را به انتخابات جذب کنند، خودشان را فراموش کنند و به فکر ملت و ایران باشند. خودشان و باندشان را فراموش کنند و جلوی افراد صالح را نگیرند. گرفتن جلوی افراد صالح به هر بهانه، خیانت بزرگی است. اگر هم آدم های صالح رأی بیاورند، کمک کنند که کار پیش برود؛ وگرنه هیچ وقت کار درست نخواهد شد.

دادستان اسبق کل کشور گفت: حتی در رابطه با مقابله با منافقین من خودم مستقیما دخالت داشتم. آن موقع کمیته انقلاب یکی بود و سپاه هم بود و یک کمیته امنیتی هم از طرف بسیج داشتیم. اگر اینها با هم نبودند، ما به منافقین می باختیم. هر شب اطلاعات مردمی می دادند که مثلا فلان جا خانه تیمی است، یکی به کمیته و یکی به سپاه اطلاع می داد و بدون اطلاع هم می رفتند. این طرف می دید که یک گروه مسلح آمده و می زد آنها را می کشت و طرف مقابل هم می زد سپاهی ها را شهید می کرد. گروه دیگر هم گروه دادستانی و لاجوردی را ترور می کرد.

وی افزود: تنها چیزی که من می خواستم انجام بدهم و البته به کمک امام انجام شد، به امام گفتم اگر می خواهید من کار کنم، نخست وزیر که آقای مهدوی کنی بود، در کار ما دخالت نکنند؛ من از عهده اینها بر می آیم. اما اگر دخالت کنند، نمی شود. امام به حاج احمد آقا فرمود به دولت بگو که دخالت نکنند و کمکش کنند و ماشین و امکانات بدهند. به سپاه هم بگو دخالت نکنند و کمک کنند. لاجوردی که قبل از ما دادستان انقلاب تهران بود، اختلافاتی با آقای قدوسی هم داشتند و نباید دخالت کنند.

موسوی تبریزی ادامه داد: ما هم دیدیم که امام حسابی پشتیبانی کرد و قول هم داده بودم که دو سه ماهه همه چیز را تمام می کنم. الحمدلله سه ماه هم نکشید. مسئولین کمیته و مسئولین سپاه و از طرف دولت آقای خسروتهرانی بود و از طرف قوه قضائیه گفتیم نماینده بفرستید و صحبت کنیم. آقای فلاحیان آن  موقع در دادستانی بود و من او را نماینده خودم در این گروه کردم و گفتم از طرف من در آنجا شرکت کن و هر تصمیمی گرفته شد را به من بگو. ولی برنامه ای برای آنها نوشتم. مهمترین برنامه این بود که هرکس یک خانه تیمی از منافقین پیدا کرد نباید در گروه خودش مطرح کند و تمام اطلاعات در این گروه باشد. آن وقت هر اقدامی خواستید انجام دهید باید همدیگر را مطلع کنید.

وی اظهار داشت: دومین چیزی که من گفتم این بود که از حالا هر اطلاعی از پیدا شدن خانه تیمی یا گروهی پیدا کردید، اینها را نگیرید و فقط از دور ناظر بگذارید و زیر نظر بگیرید. چون هر خانه تیمی شش نفر بودند و یک نفر آنها با خانه تیمی بالاتر ارتباط داشت. آنها هم شش نفر بودند و یک نفر با بالاتر از آن ارتباط داشت. گفتم تا به موسی خیابانی برسد. آن موقع مسعود رجوی فرار کرده بود و زنش به همراه موسی خیابانی بود. یعنی فرمانده کل آنها در ایران زن مسعود رجوی و موسی خیابانی بود.

دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم افزود: دو ماه گذشت و هر شب خانه تیمی پیدا کردند و زیر نظر گرفتند تا به خانه موسی خیابانی رسیدند که زن و بچه رجوی هم آنجا بودند؛ و خانه های تیمی که مسئولان منافقین در هرکدام از آنها بودند و حتی پسرهای آقای محمدی گیلانی و پسر آقای جنتی در خانه های تیمی مهم، رئیس بودند.

وی با اشاره به فیلم «ماجرای نیمروز»، گفت: این همان مسأله ای است که من می گویم. فقط خودشان را در آن فیلم مطرح کردند. البته از مرحوم لاجوردی هم چند دقیقه گذاشتند؛ آن هم با تخریب. ولی این جوری نبود. دادستانی، کمیته ها، سپاه و نخست وزیری جمع شدند. موقعی که به موسی خیابانی رسید، گفتیم اقدام کنید. همه خانه های تیمی را یک جا اقدام کنید؛ اگر 50 خانه است، 50 گروه شوید. همه رفتند و تا ظهر تمام شد. اسم آن فیلم نیمروز است به خاطر اینکه از صبح شروع شده و تا اذان ظهر تمام شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
5 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.