سید حسن میرعماد روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 80 درصد محصولات زراعی استان به صورت خام در بازارهای هدف عرضه می شود و ادامه این روند به کاهش رغبت کشاورزان برای کشت محصولات می انجامد.
وی اظهارداشت: براساس آمار موجود وزارت جهاد کشاورزی، به ازای هر 200 واحد تولیدی یک واحد فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی در سمنان فعال است.
وی تصریح کرد: سالانه بیش از 30 درصد از محصولات کشاورزی استان مانند سیب، انگور و پسته به دلیل نبود واحدهای فرآوری از بین می رود که باید برای رفع این مشکل در کمترین زمان ممکن اقدام کرد.
وی خاطرنشان کرد: در میامی که بیش از 30 درصد محصولات کشاورزی استان را تامین می کند هیچگونه واحد بسته بندی و فرآوری محصولات تولیدی وجود ندارد و این امر در کاهش رغبت مردم شهرستان به ادامه کار در بخش کشاورزی موثر است.
میرعماد ادامه داد: باید ساختار کشاورزی در سمنان اصلاح شود و راه اندازی واحدهای تبدیلی نیاز فوری در این بخش اقتصادی استان است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سمنان تصریح کرد : تاکنون برنامه ریزی های انجام شده توسط دولت برای تغییر الگوی کشت و راه اندازی واحدهای فرآوری در استان مطلوب بوده اما باید برای رسیدن به شرایط آرمانی بیشتر تلاش کرد.
میرعماد با تاکید بر افزایش کشت گلخانه ای در استان ادامه داد: بومی‌سازی این سامانه باید با توجه به شرایط آب و هوایی و متناسب با هر اقلیم این سامانه اجرا شود.
وی اضافه کرد: رویکرد اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی، خوداتکایی به تولید داخلی با بهره گیری از بسته های حمایتی دولت است که تاکنون رونق اقتصادی قابل توجهی در بخش کشاورزی به وجود آمده است.
به گزارش ایرنا، استان سمنان بیش از 40 هزار بهره بردار کشاورزی دارد و حدود 87 درصد از آب تولیدی در این استان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود.
6026/7339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.