اسماعیل غنیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: در اجرای این طرح به طور مستقیم به دنبال توسعه روستاها و ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق هستیم و در کنار آن اهداف فرعی مانند کم ‌شدن حاشیه ‌نشینی، امنیت و حفاظت کشور، محیط‌ زیست و مراتع دنبال می‌شود.
وی اظهارداشت: تحقق منویات رهبری در خصوص سیاست کلی اقتصاد مقاومتی، افزایش تولید و اشتغال پایدار در مناطق روستایی از جمله اهداف مهم اعطای این تسهیلات است.
وی ادامه داد: اعتبار توسعه اشتغال روستایی از محل منابع صندوق توسعه ملی به بحث اشتغال روستاها از سال 96 و 97 اختصاص داده شده که سهمیه استان 9 هزار و 200 میلیارد ریال است که بخش از آن در صرف توسعه و ایجاد اشتغال مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت استفاده خواهد شد.
غنیان ادامه داد: تاکنون رقمی معادل 900 میلیارد ریال طرح برای چهار بانک عامل که در بخش اشتغال روستایی همکاری دارند، اعتبار ارسال شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان بیان داشت: تمامی طرح‌ها با توجه به شرایط روستا قابل سرمایه‌ گذاری است و پس از مطالعه و مشخص شدن رسته فعالیت خاص، قابلیت اجرا شدن دارند.
وی اظهارکرد: این دسته‌ فعالیت‌ها شامل تمامی فعالیت‌ها مربوط به گردشگری، نظیر اسکان و بومگردی بخش کشاورزی علاوه بر باغ ها شامل همه فعالیت‌های کشاورزی و در بخش صنعت شامل معادن کوچک، نواحی صنعتی روستایی شامل صنایع دستی ، فرآوری محصولات است.
غنیان ادامه داد: بعد از انقلاب برای اولین بار این تسهیلات ارزان قیمت در اختیار متقاضیان قرار گرفت که برای سرمایه‌ گذاری نرخ کارمزد 6 درصد برای سرمایه‌ در گردش 10 درصد و میزان بازپرداخت آن 9 سال برای سرمایه‌گذاری و برای سرمایه در گردش 18 ماه تعیین شده که این یک امتیاز مثبت برای توسعه و اشتغال روستاهاست.
به گزارش ایرنا، تعهد اشتغال سال 96 دستگاه های اجرایی استان سمنان 10 هزار و 400 شغل بود که موفق به ایجاد 10 هزار و 700 شغل شدند، سمنان پس از استان مرکزی پایین ترین نرخ بیکاری کشور را دارد.
یکهزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی در استان بیش از 700 هزار نفری سمنان فعالیت دارد.
6026/م.ع
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.