به گزارش ایرنا، انجام امور اداری به روش سنتی اکنون هزینه‌های مالی زیادی بر دولت و هم مردم تحمیل می کند که البته پیشبرد این راهبرد مستلزم تحقق دولت الکترونیک در جامعه است که در واقع معبری برای اجرای بسیاری از اینگونه طرحهای اساسی در کشور است.
سخنگوی وزارت کشور هفته جاری از اجرای طرح حذف دریافت کپی کارت ملی و شناسنامه به عنوان نمونه در سه استان سمنان، قم و خوزستان خبر داد که این طرح اکنون در استان سمنان اجرایی شده است.
کارشناسان معتقدند کاغذ بازی های ساختار اداری یکی از موانع بر سر راه اجرای حقوق شهروندی است که اجرای این طرح می تواند به تکریم ارباب رجوع در دستگاه اجرایی کمک شایانی کند.
اداره شایسته امور کشور بر پایه قانون مداری، کارآمدی، پاسخگویی، شفافیت، عدالت و انصاف از سوی مسوولان و کارکنان دستگاه های اجرایی بر پایه اجرای حقوق شهروندی و طرح دولت الکترونیک بهتر از هر زمان دیگر می تواند به رفاه احتماعی در ایران اسلامی بینجامد.
عباس قندالی مدیرکل ثبت احوال استان سمنان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت : این طرح با محوریت وزارت کشور در استان سمنان به صورت نمونه در حال اجراست و با توجه به دریافت بازخورد از اجرای موفق این طرح، اجرای آن در سراسر کشور و دستگاه‌های دولتی، بانک‌ها به مرور به اجرا گذاشته خواهد شد.
وی افزود: با اجرای این طرح علاوه بر سهولت در خدمت‌رسانی به مردم صرفه‌جویی قابل توجهی در زمینه حفظ استفاده از کاغذ انجام می‌شود.
قندالی خاطرنشان کرد : براساس دستورالعمل وزارت کشور، تمامی دستگاه های اجرایی سمنان در هشت شهرستان استان موظف به انجام آن هستند و نباید در اجرای طرح های اداری از ارباب رجوع کپی کارت ملی و شناسنامه دریافت کنند.
مدیرکل ثبت احوال استان سمنان تصریح کرد : سالانه میلیون‌ها برگ فتوکپی از شناسنامه و کارت ملی از مردم دریافت می‌شود که هم تهیه و هم نگهداری و امحای آن هزینه‌های زیادی دارد که با اجرای این طرح و با استعلام برخط هویت خدمت‌گیرندگان هزینه‌های مردم و دستگاه‌ها به شدت کاهش پیدا می‌کند.
قندالی با بیان این که زیرساخت اجرای طرح دولت الکترونیک در این استان آماده شده است، تصریح کرد: تلاش مرکز توسعه دولت الکترونیک وزارت کشور و سازمان ثبت‌احوال اجرای طرح‌های کاربردی در جهت کاهش هزینه‌های مردم است.
وی بیان داشت : هم‌اکنون تمامی دستگاه‌های دولتی و برخی نهادهای عمومی و خصوصی به صورت برخط امکان احراز هویت خدمت‌گیرنده را از پایگاه ثبت‌احوال دارند و اغلب آنان از این سرویس استفاده می‌کنند، به‌گونه‌ای‌ که در‌ زمان حاضر این خدمت در بیش از 500 نقطه استان برقرار بوده و بر‌اساس نیاز قابل تعمیم به تمامی دستگاه‌ها، مناطق و استان‌های متقاضی است.
به گزارش ایرنا ، جمعیت استان سمنان طبق آخرین سرشماری 702هزار و 360 نفر در 215 هزار و 571 خانوار شامل 356 هزار و 656 نفر مرد و 345 هزار و 704 نفر زن و 560 هزار و 502 نفر جمعیت شهری و 141 هزار و 858 نفر جمعیت روستایی است و از نظر شاخص جمعیت استان سی ام کشور است.
7339/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.