ابوالفضل حسن بیگی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : معتقدیم رفع بحران آب و رونق اقتصادی بخش صنعتی و کشاورزی این استان درگرو انتقال آب از سایر حوزه ها به سمنان است.
وی اظهارداشت : همه درک مشترکی از شرایط موجود آب در استان داریم و برای خروج از این چالش جدی باید یکپارچه عمل کرد.
وی خاطرنشان کرد : بخش خصوصی و سازمان جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقه ای سمنان باید با اتحاد ، راهکارهای پیشنهادی برای کاهش مشکلات بخش آب در این استان را عملیاتی کنند.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی همچنین جلوگیری ازهدررفت آب ناشی از بارش های زمستانی را راهکاری دیگر برای کاهش معضل کم‌آبی کشاورزان در استان برشمرد و ادامه داد: با این اقدام آب پشت سدها ذخیره شده و بخشی از نیاز این بخش به آب تأمین می‌شود.
به گزارش ایرنا، هفته گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بررسی لایحه بودجه 97، با مطالعه انتقال آب خزر به فلات مرکزی کشور مخالفت کرده بودند.
حسن بیگی با بیان این که برای تامین و رفع کمبود آب در استان سمنان در چند سال گذشته نظرات کارشناسی قابل توجهی ارایه شده، اما تاکنون این برنامه ها برای حل مشکلات خشکسالی برای درازمدت کارساز نبوده است، تصریح کرد : در بعضی از استان های کشور با تغییر الگوی مصرف و فرهنگ سازی، بخش قابل توجهی از مشکلات کم‌آبی برطرف شده، اما در سمنان اینطور نبوده است.
به گزارش ایرنا، در استان سمنان حدود یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود که هفت درصد از آن به مصارف خانگی اختصاص دارد، میانگین سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 لیتر در شبانه روز و در استان سمنان 160 لیتر و کمتر از متوسط کشوری است.
استان در بیش از 700 هزار نفری سمنان یکهزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد.
39/6026
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشار دهنده :جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.