سید شهاب الدین چاوشی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : موقعیت جغرافیایی شهرستان های استان و استقرار آن ها در مجاورت جاذبه های گردشگری مانند کویر و جنگل، ظرفیت مناسبی را برای توسعه و احیای صنعت گردشگری فراهم کرده است.
وی بر لزوم بهره گیری بیشتر از ظرفیت بافت تاریخی سمنان در راستای توسعه گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی تاکید کرد و اظهارداشت : یکی از شاخص های مهم در خروج از اقتصاد متکی به نفت، توجه به ظرفیت های بومی در حوزه های مختلف است و این استان در بخش فرهنگ بومی و ظرفیت های گردشگری بسیار غنی است.
وی تقویت و توسعه زیرساخت‌ها را عامل مؤثری در ایجاد اشتغال و توسعه صنعت گردشگری اعلام و اضافه کرد : رویکرد سیاست های گردشگری باید به روز و زمینه ساز تولید ثروت و اشتغال باشد.
استاندار سمنان تصریح کرد : تقویت گردشگری نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی است و دولت هم بسیاری از طرح های مرتبط با بحث گردشگری که به افزایش اشتغال می انجامد را حمایت می کند.
چاوشی ادامه داد : حفظ تاریخ و تمدن سمنان در سال های اخیر باعث شد که این منطقه از کشور به عنوان یکی از قطب های گردشگری به شمار آید.
وی مهم ترین معضل در بخش گردشگری را نبود اقتصادی پویا و ورود سرمایه گذاران به این بخش اعلام کرد و گفت : اضافه کرد: جمعیت استان در سال های اخیر ثابت مانده و رشدی نداشته است و باید جذابیت های مهاجرپذیری و ماندگاری جمعیت در این استان مطالعه شود.
به گزارش ایرنا، 649 آثار تاریخی استان سمنان شامل بنا، محوطه و تپه های باستانی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و دروازه ارگ سمنان، مسجد تاریخانه دامغان، قلعه سارو ، مجموعه تاریخی بسطام، آرامگاه شیخ ابوالحسن خرقانی، مسجد امام ، مجموعه قصر بهرام گرمسار، بازار آرادان و کاروانسرای ده‌نمک از جمله آثار تاریخی شاخص در فهرست ملی است.
استان سمنان در بخش گردشگری دارای ظرفیتی های فراوانی است که به اعتقاد کارشناسان امر این ظرفیت ها آن چنان شایسته بهره برداری نشده است.
7339/6026
خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد **انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.