پریوش پیوندی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا تعداد افراد زیر پوشش این طرح را هفت هزار خانوار سمنانی برشمرد و افزود : مرحله اول این طرح در بهمن سال 95 و مرحله دوم آن از ماه مهر سال جاری همزمان با سراسر کشور در این استان آغاز شده است.
به تاکید وی در شرای کنونی ارتقا سطح آگاهی خانواده‌ها در برابر حوادث و بلایا ، اطلاع از نقشه اضطرار خانواده، داشتن برنامه برای رسیدگی به افراد کم‌توان ضروری است.
وی تصریح کرد : در این طرح، میزان آمادگی خانواده ها با 15 شاخص از جمله وجود کیف اضطراری در خانواده‌ها، اطلاع از نقشه اضطرار خانواده، داشتن برنامه برای رسیدگی به افراد کم‌توان، وجود فرد آموزش‌ دیده در میان خانواده و آگاهی آنان نسبت به اجرای ایمنی و سازه‌ای ساختمان، سنجیده می‌ شود.
وی اجرای طرح خادم را راهی مناسب برای آماده سازی و ارتقا سطح آگاهی خانواده‌ها در برابر حوادث دانست و اظهار داشت : این طرح با حضور بیش از 100 داوطلب هلال احمر به مدت یک سال در استان سمنان اجرا شده است.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان سمنان یادآور شد : در مرحله دوم اجرای این طرح تعداد مراجعه به دلیل کاهش مزاحمت برای مردم به هفت مرحله کاهش یافته است و در حین این مراحل ضمن پرسیدن سوالات شفاهی، به شهروندان آموزش داده می شود.
وی خاطرنشان کرد : از آغاز اجرای طرح ملی خادم تاکنون 2 هزار خانوار سمنانی آموزش های لازم را فراگرفتند.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان سمنان ادامه داد : انجام این طرح یکی از شاخص های کشورهای توسعه یافته است و تحقق این امر همکاری بیشتر مردم استان سمنان را می طلبد.
به گزارش ایرنا، طرح خادم 'خانواده آماده در مخاطرات از سوی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی اجرا می شود.
استان سمنان بیش از 700 هزار نفر جمعیت دارد.
7344/6026
*خبرنگار: امیرحسین کاشی منش** انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.