به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن میرعماد صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی سازمان جهاد کشاورزی سمنان ضمن بیان اینکه حفاظت از آب‌وخاک یکی از مهم‌ترین سیاست‌های سازمان جهاد کشاورزی است، اظهار داشت: در طی سال جاری ۶۰ میلیارد تومان در بخش آب‌وخاک کشاورزی استان هزینه شده که ادامه این روند در دستور کار قرار دارد.

وی تأمین امنیت غذایی را از دیگر سیاست‌های جدی این سازمان برشمرد و افزود: هدف‌گذاری ما بر روی محصولات استراتژیک استان سمنان همچون گندم، جو، کلزا و چغندرقند است.

۵۰ درصد تولیدات استان بر عهده شرکت‌های تعاونی کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه افزایش درآمد کشاورزان از دیگر اهداف مهم این سازمان است، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود آب، کشت محصولات کم آب بر که درآمد بیشتری برای کشاورزان ایجاد می‌کند در اولویت نخست این سازمان قرار دارد.

میرعماد بابیان اینکه ۴۵ هزار خانوار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند، یادآور شد: شرکت‌های تعاونی کشاورزی به‌صورت مستقیم ۵۰ درصد تولید استان را بر عهده‌دارند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه تولید محصولات باغی علیرغم وجود شرایط خاص اقلیمی استان و مشکلات اقتصادی، توفیقات خوبی به‌دست‌آمده است، بیان کرد: در سال جاری ۶۵ هزار تن پسته تر و ۲۵ هزار تن پسته خشک در استان سمنان تولیدشده است.

تولید ۱۶۵ هزار تن چغندرقند در استان سمنان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه گردش مالی پسته در سال ۹۸، سه هزار میلیارد تومان بوده است، تصریح کرد: این امر درآمدزایی بسیار خوبی را برای بهره‌برداران و کشاورزان این محصول در استان به همراه داشت.

میرعماد بابیان اینکه قیمت تضمینی برخی محصولات مثل گندم و چغندرقند بسیار پایین بود، ابراز داشت: درعین‌حال کشاورزان و بهره‌برداران این بخش در شرایط اقتصادی کنونی به کمک کشور آمدند و توانستند در سطح استان سمنان طی سال جاری ۱۶۵ هزار تن چغندرقند تولید کنند.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم توسعه کشت گیاهان دارویی در سطح استان سمنان بیان کرد: دو هزار و ۵۰۰ هکتار از سطوح زراعی استان به کشت گیاهان دارویی اختصاص دارد.

۳۴۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان سمنان مجهز به سیستم نوین آبیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه در بخش مراتع استان سمنان نیز ظرفیت بسیار خوبی برای تولید گیاهان دارویی وجود دارد، اضافه کرد: تمهیدات لازم برای بهره‌برداری از این ظرفیت در سطح استان اندیشیده شده و تاکنون اقدامات خوبی در این بخش انجام‌شده است.

میرعماد بابیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳۴ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان سمنان مجهز به دستگاه‌های نوین آبیاری شده است، خاطرنشان کرد: در بخش نهاده‌های دامی وظیفه بخش دولتی تأمین بذر است که در چند سال اخیر در این زمینه مشکلی وجود نداشته است.

وی با تأکید بر اینکه در سال زراعی جاری پنج هزار تن بذر اصلاح‌شده و گواهی‌شده در اختیار بهره‌برداران بخش کشاورزی قرار داده‌شده است، اعلام کرد: در بخش کود نیز در این مدت ۲۱ هزار تن میزان مصرف کود موردنیاز کشاورزان استان بود و به‌هیچ‌وجه نگرانی در بخش تأمین کود موردنیاز کشاورزان سمنان وجود ندارد.

تولید مرغ در استان سمنان از مرز ۶۰ هزار تن گذشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در پایان میزان تولید سالیانه تخم‌مرغ استان را ۳۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در سطح استان به میزان ۱۰ هزار تن نسبت به سال گذشته افزایش‌یافته است.

میرعماد بابیان اینکه در بخش دام و طیور توفیقات خوبی در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان حاصل‌شده است، افزود: هم‌اکنون میزان تولید مرغ در استان از مرز ۶۰ هزار تن گذشته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1353018
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.