علیرضا آشناگر روز شنبه در نشست نشست شورای برنامهریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری افزود: طرحهای مطالعاتی و پژوهشی استان ابتدا در کارگروههای مربوطه اولویتبندی و در شورای برنامهریزی بررسی، سپس با فراخوان، اجرای این طرحها به افراد دارای صلاحیت واگذار شود و در روند انجام طرح، شورای نظارتی بر آن نظارت داشته باشد.
وی به اجرای واقعی و قابل دفاع طرحهای مطالعاتی و پژوهشی در استان سمنان تاکید و بیان کرد: پرداختهای مالی به تصویب دفاعیه آخر مجری طرحهای پژوهشی مربوط میشود.
استاندار سمنان ادامه داد: اجرای سندهای راهبردی و پژوهشی در استان سمنان نباید قربانی ایدههای شخصی مدیران دستگاههای اجرایی شود.
وی تاکید کرد: سندهای راهبردی تدوین شده در سمنان راهکارها را برای توسعه این استان مشخص میکند و مدیران دستگاههای اجرایی نسبت به اجرای آنها اقدام کنند.
وی با اشاره به تدوین طرح جامع گردشگری سمنان در سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: این طرح استانی نیازمند بازنگری و بههنگامسازی است و باید به گردشگری روستایی، کشاورزی و عشایری با توجه به ظرفیت های استان سمنان در تدوین آن توجه شود.
آشناگر ابراز داشت: کویر، به عنوان یکی از جاذبههای طبیعی، ظرفیت حوزه گردشگری استان سمنان است که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به ضرورت شناسایی مرمت و بازسازی قناتهای سمنان، اضافه کرد: با توجه به کمبود مقنی و خطرات بیشمار در این زمینه، بهرهگیری از فناوریهای نوین برای طراحی و ساخت ربات ،کمک شایانی به تحقق و اجرای این امر میکند.
استاندار سمنان بر ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی در پایان سال تاکید و تصریح کرد: جذب اعتبارات سفر رییس جمهوری به ویژه طرحهای ملی در دستور کار مدیران دستگاههای اجرایی استان قرار گیرد و سازمان برنامه و بودجه و معاونت هماهنگی امور عمرانی گزارش این مساله را ارائه دهند.
نشست شورای برنامهریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان با حضور معاونان استاندار، فرمانداران و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد و مباحثی مانند اجرای طرحهای پژوهشی در حوزه گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.