حمیدرضا پیوندی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا، با بیان اینکه در جهان از زباله به عنوان طلای کثیف یاد می‌شود و اکنون در شهر سمنان به دلیل خام فروشی مواد بازیافتی سود چندانی حاصل نمی‌شود، ابراز داشت: شهرداری سمنان با راه اندازی شهرک بازیافت سعی دارد به رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، راه اندازی صنایع تبدیلی و خارج نشدن مواد بازیافتی به صورت خام از شهر اقدام کند.

وی ادامه داد: سازمان مدیریت و پسماند وتبدیل مواد شهری شهرداری سمنان برای اولین بار در کشور طرح ساماندهی مواد بازیافتی و انبارهای فروش ضایعات را در سال ۱۳۹۱ ارایه کرد و اکنون از ۴۸ انبار فروش ضایعات شهر سمنان، ۴۰ انبار محل کار خود را از داخل شهر به شهرک بازیافت منتقل کرده‌اند.

وی با بیان اینکه اقدام های زیربنایی شهرک بازیافت مانند جدول‌کشی، زیرسازی، تیرگذاری برق، انشعاب آب و برق و دیوارکشی انجام‌شده است، یادآور شد: شهرک ۲۰ هکتاری بازیافت در هشت کیلومتری شهر سمنان قرار دارد و اکنون از ۱۲۰ قطعه زمین موجود در این شهرک ۴۸ قطعه واگذار شده است.

پیوندی تصریح کرد: پیش از احداث شهرک بازیافت، استقرار انبارهای ضایعاتی در داخل شهر، چهره شهر را نازیبا کرده و محلی برای فروش لوازم سرقتی شده بود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و پسماند وتبدیل مواد شهری شهرداری سمنان بیان کرد: در شهرک بازیافت ضوابط خاص فیزیکی مانند نصب دوربین کنترل، ثبت اطلاعات ورودی و خروجی پلاک خودروهای حامل پسماند و ثبت مشخصات خریدار و فروشنده به منظور تامین امنیت در نظر گرفته شده است.

روزانه حدود ۱۰۰ تن زباله در شهر سمنان تولید می شود که فقط ۳۶ درصد در مبدا تفکیک می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.