محمد دستورانی روز دوشنبه در نشست‌ خبری در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان افزود: براساس نتایج سرشماری ۱۳۹۵، میزان باسوادی مناطق شهری استان سمنان ۹۱.۵ درصد و در مناطق روستایی ۸۴.۵۳ است.

وی ادامه داد: اکنون شناسایی افراد بی‌سواد و کم‌سواد باقیمانده دشوار است و تدوین سند در شتاب‌بخشی به سوادآموزی کمک می‌کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان اظهار داشت: شهرستان میامی جزو ۳۱ شهر محروم انتخاب شده در کشور است که برای شتاب‌بخشی سوادآموزی سند سوادآموزی جداگانه برای میامی تدوین شده و در شهرستان آرادان نیز این رویه دنبال می‌شود.
وی ادامه داد: امسال آموزش چهار هزار و ۵۹۰ نفر از افراد کم سواد و بی ‌سواد در استان سمنان در دستور کار قرار دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۳ نفر در نیمه نخست امسال مورد پوشش آموزشی قرار گرفته‌اند.
به گفته دستورانی، بی‌سوادی یک آسیب اجتماعی بزرگ است که هر چه تعداد افراد بی‌سواد در جامعه بیشتر باشد افزایش آسیب‌های اجتماعی دور از انتظار نخواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان بیان کرد: توانمندسازی مربیان سوادآموزی مدنظر و در اولویت کاری آموزش و پرورش است که در این زمینه اقدام‌های موثری مانند برگزاری جشنواره الگوی آموزش برتر انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال آموزش ۷۵۰ نفر از اتباع کم سواد و بی‌سواد در دستور کار آموزش و پرورش استان سمنان قرار دارد که اکنون در حدود ۶۴۶ نفر تحت پوشش آموزشی قرار گرفته‌اند.
یکم تا هفتم دیماه به مناسبت صدور فرمان تاسیس نهضت سوادآموزی از سوی حضرت امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸، به عنوان هفته سواد آموزی نامگذاری شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.