سرهنگ تقی کبیری روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بخش قابل توجهی از سوانح رانندگی در جادههای استان در نقاط حادثهخیز اتفاق میافتد که با کنترل سرعت و رفع مشکلات زیرساختی میتوان ترددهای ایمن در سمنان داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: اگرچه عامل انسانی رکن مهم در سوانح رانندگی است اما در کنار آن رفع مشکلات زیرساختی در بخش راه و تجهیز محورهای استان به فناوریهای نوین میتواند در کاهش فوتی و مجروح حوادث رانندگی تاثیرگذار باشد.
رییس پلیس راه استان سمنان ادامه داد: برخی ازمحورها مانند سمنان-فیروزکوه، سمنان-کیاسر و محورهای کوهستانی شرق استان نیازمند اجرای طرح راه فرار است که مسوولان مربوط باتوجه به سردی هوا و لغزنده بودن جادهها برای بازسازی جاده های مذکور اقدام کنند.
کبیری اضافه کرد: نصب چشماندازهای مصنوعی برای جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی رانندگان وسال نقلیه در جادههای کویری سمنان ضرورت دارد که باید با تخصیص اعتبارهای ملی برای ایمنسازی جادههای استان اقدام کرد.
وی تصریح کرد: فرهنگسازی رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان، رفع مشکلات زیرساختی در بخش راه و نظارت مستمر پلیس سه رکن اساسی برای کاهش سوانح رانندگی در جاده های استان است.
رییس پلیس راه استان سمنان گفت: سوانح رانندگی در جادههای استان سمنان به عنوان یک چالش جدی مطرح است که باید مسوولان امر با تخصیص و تزریق به موقع اعتبارها برای رفع این چالش مهم اقدام کنند.
۶۶۰ کیلومتر از مسیر اصلی ۸۶۰ کیلومتری تهران - مشهد در استان سمنان واقع شده که سالانه دست کم ۲۰ میلیون زائران رضوی از این محور تردد میکنند.
یکهزار و ۴۰۵ نفر در پنج سال گذشته به دلیل سوانح رانندگی در جادههای استان سمنان جان باختند و در این مدت ۲۳ هزار و ۶۸۳ مورد تصادف رخ داد که هشت هزار و ۹۲۸ مورد از آن جرحی و بقیه تصادف خسارتی بود.