مهسا شاه حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تدوین بانک اطلاعاتی بانوان استان سمنان در گام اول، یعنی شناسایی شاخص های اختصاصی بانوان توانمند در عرصه های مختلف استان، قرار دارد.
وی بیان کرد: با تحقق گام اول طرح تدوین بانک اطلاعاتی بانوان استان سمنان، گام های دوم و سوم یعنی پیاده سازی، اجرا، ممیزی و اصلاح انجام می شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سمنان به برگزاری ۶ نشست برای عملیاتی شدن گام اول اشاره و تصریح کرد: در نشستها به طور جداگانه به شاخص های اختصاصی با نظر مدیرکل دستگاه های متولی پرداخته و سپس شاخصه ها به منظور پیاده سازی، پایش می شود.
وی ادامه داد: تدوین بانک اطلاعاتی بانوان استان سمنان سبب اشراف کامل مسوولان ارشد برای انتصاب زنان در پستهای مدیریتی می شود.
شاه حسینی با تاکید بر ارتقاء خودباوری در بانوان سمنان، اضافه کرد: توانمندسازی و تقویت خودباوری بانوان در کنار بسترسازی و اصلاح نگرش جامعه، ضرورتی برای بروز ظرفیت های این قشر در عرصه های مدیریتی است.
وی، به افزایش تمایل زنان برای حضور در عرصه های مدیریتی در سال های اخیر اشاره کرد و ابرازداشت: این خواسته نشان از عزم مصمم بانوان با هدف فاصله گیری از ریشه های تاریخی تصورات صرف از مادر و خانهدار بودن آنان دارد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سمنان خاطرنشان کرد: حضور آگاهانه زنان در عرصه های مختلف نه تنها آنان را از رسالت اصلی فرزندپروری دور نمی کند، بلکه ارتقاء اطلاعات این قشر سبب افزایش تلاش برای سالم سازی خانواده می شود.
در دولت دوازدهم افزایش تعداد مدیران زن در دستگاههای اجرایی یکی از وعدههایی بود که حسن روحانی در روزهای انتخابات و بعد از آن همواره عنوان کرد و برای اجرایی شدن این وعده، دستورالعملی را به دستگاهها ابلاغ کرد که طبق آن تا پایان برنامه ششم دستگاههای اجرایی ۳۰ درصد کرسیهای مدیریتیشان را به زنان اختصاص دهند.
در خصوص کارنامه انتصاب بانوان در پستهای مدیریتی در دولت دوازدهم، مدیران زن در همه سطوح از ۱۳.۷ درصد در سال ۱۳۹۶ به ۱۸.۶ درصد در سال ۹۸ افزایش یافته و به طور کل انتصابات مدیران زن طی دو سال اخیر شاهد رشد ۳۶ درصدی بوده است.
استان های بوشهر، گیلان، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، البرز، سمنان و لرستان، بیشترین درصد حضور زنان در عرصه های مدیریتی را در دولت دوازدهم به خود اختصاص داده اند.
۹۸۹۱/۶۱۰۳