معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از اقبال بالای سرمایه‌گذاران به صنعت در استان سمنان خبر داد و با اشاره به چرایی این اقبال بالا گفت: قابلیت بالای صنعتی، فراهم بودن بسترها و زیرساخت‌ها، نزدیکی به تهران و موقعیت ممتاز جغرافیایی و..از عوامل موثر در استقبال سرمایه‌گذاران از فعالیت‌های صنعتی در استان است.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، محسن صالحی‌نیا در همایش تجلیل از صنعتگران و معدنکاران نمونه این استان با بیان اینکه تنها هشت‌دهم درصد از جمعیت کشور در استان سمنان سکنی دارند اظهار کرد: این در حالی است که 3.8 درصد از صنایع کشور در این استان مستقر هستند.

وی از استان سمنان به عنوان یک قطب مهم در صنایع خودرویی و خصوصا خودروهای سنگین نام برد و افزود: صنعت خودروهای سنگین از صنایع پیچیده است. ضمن اینکه استان سمنان در قطعه‌سازی نیز یک قطب بزرگ محسوب می‌شود.

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از سمنان به عنوان یک استان پیشتاز در صنعت کشور نام برد و ادامه داد: این صنایع عمدتا توسط بخش خصوصی در استان ایجاد شدند و صنایع دولتی در استان بسیار کم و ناچیزند.

وی با تمجید از استفاده مناسب از سرمایه نیروی انسانی در این استان گفت: استان سمنان با وجود توسعه فعلی همچنان از امکان و ظرفیت بالایی برای توسعه بیشتر برخوردار است.

صالحی‌نیا با اشاره به گلایه برخی تولیدگران سمنانی از موانع دولتی بر سر صادرات تولیدات واحدهای تولیدی بخش خصوصی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی محدودیت‌ها در این حوزه وجود دارد که در تلاشیم با هماهنگی در سطوح کلان ضمن رفع این موانع، مسیر صادرات تولیدات بخش خصوصی‌ را تسهیل کنیم.

وی ادامه داد: در تلاشیم که مسیر صادرات و واردات را به گونه‌ای باز کنیم تا واحدهای تولیدی در واردات ماشین‌آلات خط تولید و مواد اولیه و تجهیزات تولید مشکل چندانی نداشته باشند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بر لزوم کمک به صنایع تولیدی و پشتیبانی از آنها تاکید و تصریح کرد: هزینه‌های مرتبط با تولید 2 تا 2.5 برابر افزایش یافته و همین نیاز واحدها به نقدینگی و سرمایه‌در گردش را بیشتر کرده لذا باید در کارگروه رفع موانع تولید زمینه لازم برای جذب تسهیلات را برای واحدهای تولیدی بیش از پیش فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: در همین راستا دولت در صدد است که حداقل 40 درصد کل تسهیلات کشور را به سمت صنعت و تولید سوق دهد این در حالی است که تاکنون سهم تولید از این تسهیلات 30 درصد بوده است.

وی با بیان اینکه کارگروه رفع موانع تولید باید زمینه جذب این تسهیلات را فراهم کند اظهار کرد: خوشبختانه استان سمنان در این بخش با جذب بیش از 83 درصدی توفیقات خوبی داشته است.

صالحی‌نیا بر لزوم تسریع در جذب منابع تبصره 18 تاکید کرد و گفت: در این حوزه محدودیتی در تخصیص منابع جدید نداریم لذا در صورت جذب تسهیلات این بخش، این آمادگی وجود دارد که منابع جدید به استان‌ها تخصیص دهیم.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.