به گزارش ایرنا، قدرت الله ابک روز شنبه در چهارمین جلسه ستاد بازآفرینی شهری در سالن مدیریت بحران استانداری سمنان بیان کرد: حدود 30 درصد جمعیت شهری استان، در محلات هدف بازآفرینی شهری اسکان دارند و بر اساس پیش بینی های انجام شده 30 درصد اعتبارهای دستگاه های اجرایی استان باید در این‌ محله ها هزینه شود.
وی با اشاره به اینکه 17 شهر از 20 شهر استان سمنان دارای بافت تصویب شده هستند، افزود: محله های هدف بازآفرینی در شهرهای مختلف مشخص شده است که پس از تایید نهایی، اقدام های لازم به منظور بهسازی و بازآفرینی در آن ها انجام می شود.
وی باز آفرینی شهری و نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری را از مهم ترین برنامه های دولت تدبیر و امید خواند و اضافه کرد: فعالیت های بسیار مناسبی در زمینه بازآفرینی در این استان و تحقق اهداف دولت به منظور ساماندهی این محله ها انجام شده است.
ابک ادامه داد: به منظور تهیه سند ملی باز آفرینی استان سمنان دیداری با وزیر راه و شهرسازی خواهیم داشت که در این دیدار موارد مرتبط با بازآفرینی محله های مورد هدف را به صورت جدی پیگیری می کنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان ساخت مسکن های جدید و نوسازی بافت قدیمی را یکی از راه های ماندگاری جمعیت در محلات هدف عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، در چهارمین جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان سمنان شهرداران، فرمانداران و برخی دیگر از مسئولان استان حضور داشتند.
تقلیل 36 محله شناسایی شده به 8 الی 10 محله به منظور بازآفرینی از جمله موارد تصویب شده این نشست بود.
معرفی یک محله از سوی هر یک از شهرستان های استان سمنان به منظور تحقق اهداف ستاد بازآفرینی شهری از دیگر مواردی بود که در نشست بازآفرینی شهری تصویب شد.
اصلاح معابر باید یکی از اصلی ترین اولویت ها در اجرای طرح بازآفرینی شهری در استان و محله های هدف باشد.
اقدام های نوسازی، بهسازی و احیاء در قالب بازآفرینی شهری، در شهرستان های استان، متناسب با فرهنگ و اقلیم هر منطقه باید انجام شود.
7342م/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.