محمد طاهری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تمام اقدام هایی که برای تامین آب پایدار در چند سال گذشته برای سمنان لحاظ شد به کاهش تنش آبی در استان منجر نشده است.
وی با بیان این که انتقال آب بین حوزه ای تنها راه رفع مشکلات اقتصادی و تشنگی استان سمنان است گفت: انتقال آب خزر به سمنان به صرفه ترین گزینه برای رفع چالش کم آبی این استان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان ادامه داد: از جمله مزیت های انتقال آب دریای خزر به نسبت اجرای طرح انتقال از خلیج فارس آن است که شوری آب دریای خزر یک سوم آب خلیج فارس بوده و هزینه شیرین کردن آن نسبت به انتقال آب از جنوب کشور کمتر است.
طاهری اضافه کرد: طول مسیر انتقال از خلیج فارس به استان سمنان بیش از 800 کیلومتر است اما استان مازندران فاصله 200 کیلومتری با سمنان دارد.
وی تصریح کرد: برای انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی کشور، لوله های انتقال از استان های متعدد عبور می کند و از این رو مشکلات اجتماعی قابل توجهی در روند اجرا به می وجود می آید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان گفت: با همدلی و وفاق ملی می توان طرح انتقال آب خزر به سمنان را برای توسعه و آبادانی استان در کمترین زمان ممکن اجرایی کرد.
به گزارش ایرنا، میزان تولید آب در استان سمنان سالانه یک میلیارد و 250 میلیون متر مکعب است، اکنون ذخایر آب زیر زمینی در این استان 150 میلیون متر مکعب کمبود دارد و میزان تولید و مصرف آب در بخش های مختلف به طور نسبی برابر است.
سرانه مصرف آب به صورت روزانه در استان سمنان 250 لیتر برثانیه است در حالی که این رقم در کشور 204 لیتر برثانیه است.
7339/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.