به گزارش فرمانداری شهرستان ایجرود که روز جمعه در اختیار ایرنا قرار گرفته، توحید سلیمی در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ایجرود افزود: نیاز به همکاری و همراهی مردم در حوزه سلامت در راستای اجتماعی شدن سلامت ، بیش از پیش احساس می شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: تنها 25 درصد سیاست گذاری های حوزه بهداشت و درمان در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی صورت می پذیرد.
سلیمی اظهار داشت: وزارت بهداشت به تنهایی قادر به حل مشکلات این حوزه نیست و باید همه دستگاه های اجرایی و مردم دست به دست هم داده و با احساس مسئولیت مشترک ، یاری گر این وزارت خانه ، در جهت ارتقای بهداشت جامعه باشند.
وی با تاکید بر اینکه سواد سلامت مردم باید افزایش یابد،تصریح کرد : یکی از راهکارهای تحقق این مهم، استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد است.
فرماندار ایجرود با اشاره لزوم افزایش تعداد سازمانهای مردم نهاد این شهرستان گفت: در بسیاری از حوزه هایی که این سازمان ها ورود پیدا کرده اند، شاهد افزایش کارایی فعالیت ها و کاهش تصدی گری بخش دولتی بوده ایم .
سلیمی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم دفع بهداشتی زباله ها خاطرنشان کرد: در تمامی شهرها و روستاهای شهرستان ایجرود ، جایگاه دفن بهداشتی زباله ها مکان نمایی شده است.
وی همچنین از اجرای نظام ارجاع الکترونیکی در مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان، از آغاز شهریور ماه امسال خبر داد و اظهار داشت: با اجرای کامل این طرح ضمن تسریع در معالجه بیماران ، بسیاری از مشکلات روستائیان در مراجعه به مراکز درمانی و بهداشتی کاسته می شود.
شهرستان ایجرود با مساحت یکهزار و 829 کیلومتر مربع، بیش از 33 هزار نفر جمعیت دارد که 91 درصد جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.
8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.