سجاد خدایی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در مدیریت جدید شهری، نگاه قابل توجهی به مقوله سرمایه گذاری و بهره گیری از توان بخش خصوصی وجود دارد، از تعریف شاخص های جهانی سرمایه گذاری برای 33 طرح پیش بینی شده در بودجه سال 97 خبر داد.
این مسئول تاکید کرد: برای دستیابی به درآمد پایدار باید زیر ساخت های لازم فراهم شود، شهرداری 2 رویکرد می تواند برای دستیابی به درآمد پایدار در پیش بگیرد، نخست آنکه به میزان کافی تمکن مالی داشته باشد تا خود اقدام به راه اندازی مجموعه های ثروت آفرین کند و دیگری آنکه از ظرفیت بخش خصوصی بهره بگیرد.
وی اظهار داشت: شهرداری می تواند در طرح های فرهنگی، ورزشی و خدماتی سرمایه گذاری یا مشارکت کند و متناسب با آورده خود با واگذاری زمین، اعطای امتیازات و صدور پروانه به درآمد پایدار دست یابد.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر زنجان خاطرنشان کرد: آنچه که باید همواره مد نظر مدیریت شهری قرار بگیرد این است که نباید نگاه و توجه این بخش به سمت جیب مردم و صدور پروانه برای دستیابی به درآمد باشد.
وی اضافه کرد: اتکا به درآمدهای حاصل از صدور پروانه، مجوز و جریمه، از نگاه مدیریتی پسندیده و درست نیست و باید آنچنان زمینه سازی داشت که از این حوزه بی نیاز بود.
خدایی ادامه داد: هم اکنون یکی دیگر از مسائلی که در زمینه دستیابی به بسترهای مورد نیاز برای کسب درآمدهای پایدار مشاهده می شود، کمرنگ بودن هم افزایی میان دستگاه های مرتبط با سرمایه گذاری است.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر زنجان گفت: هم اکنون هیچ یک از اعضای شورا یا شهرداری زنجان عضو کارگروه سرمایه گذاری استان نیستند در حالی که نزدیک 50 درصد صنعت و جمعیت استان در شهر زنجان متمرکز است.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر زنجان افزود: شاخص های 13 گانه ای با نام فرصتهای طلایی شهرداری زنجان برای طرح های سرمایه گذاری امسال تعریف شده است که می تواند تحول قابل توجهی در جذب همکاری و مشارکت بخش خصوصی ایجاد کند.
خدایی با بیان اینکه نگاه شهردار و شورای پنجم به مقوله جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی مثبت است، تصریح کرد: در شرایطی اقتصادی کنونی که ترس از سرمایه گذاری وجود دارد، حمایت همه جانبه دستگاه های دخیل و همکاری آنها در این حوزه می تواند بستر جذب سرمایه گذاران را فراهم کند.
وی بر لزوم خودداری دستگاه های اجرایی و متولی سرمایه گذاری از نگاه جزیره ای تاکید کرد و افزود: همه دستگاه ها تا حد امکان باید برای ورود سرمایه گذار تسهیلگری و مشوق ایجاد کنند و در برنامه ریزی ها منافع جمعی را در نظر داشته باشند.
خدایی یادآور شد: باید برای سرمایه گذار فرش قرمز واقعی پهن کرد و متوجه بود که آنان به دنبال سود شخصی هستند و بدون شک منافع شهر و شهرداری هم در بهبود مسائل اجتماعی، ارتقای شاخص های شهری و کسب درآمد پایدار است.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر زنجان گفت: می توان در چنین بستری، زمینه دریافت خدمات بهینه برای شهروندان، افزایش سرانه تفریحی و آموزشی در سطح شهر را فراهم ساخت.
وی اظهار داشت: هر چه توجیه برای سرمایه گذاری بیشتر و تسهیلگری شود به همان میزان می توان در ایجاد زمینه های مناسب برای کسب درآمدهای پایدار شهری موفق بود.
شهر زنجان به عنوان مرکز استان با سه منطقه شهرداری 420 هزار نفر جمعیت دارد.
3001/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.