به گزارش ایرنا، محمد محمدی قیداری درجمع خبرنگاران خرمدره اظهار داشت: معلولان تحت پوشش بهزیستی در استان خدمات مختلفی مانند معاضدت های قضایی، شهریه دانشجویی، هزینه رفت و آمد برای دانش آموزان معلول و مناسب سازی معابر دریافت می کنند.
وی با اشاره به سه هدف مهم بهزیستی خاطرنشان کرد: پیشگیری از معلولیت ها، آسیب های اجتماعی و اعتیاد و سایر مواردی که در در جامعه می تواند آسیب و معلولیت باشد از اهداف یهزستی است و با توجه به این که جامعه هدف بهزیستی قشر خاصی نیست این اداره کل خدمات پیشگیری را برای عموم مردم ارائه می کند.
وی افزود: حدود یک هزارو 200 معلول در مراکز نگهداری روزانه و شبانه این سازمان نگهداری می شوند و در این زمینه یکی از راهبرد های سازمان برون سپاری بوده که در مرحله اول براساس دولت محوری و مردم محوری و در حال حاضر نیز از مرکز محوری که نگهداری معلولان در مراکز است با آموزش به اعضای خانواده ها و یا استقرار مراقبان رسمی به سوی نگهداری معلول در خانه قدم گذاشته ایم.
محمدی قیداری افزود: در این روش یکی اساسی ترین مشکلات نگهداری در مراکز که مشکلات روحی و عاطفی است برطرف می شود و در شهرستان خرمدره با 60 نفرمدد کار اجتماعی رسمی و غیر رسمی این برنامه را دنبال می کنیم.
وی با اشاره به فعالیت دفتر زنان سرپرست خانوار، تصریح کرد: عمده هدف ما توانمند سازی و بازتوانی این افراد است که با تشکیل گروه های هم یار و ارائه وام های اشتغال زایی و کمک های بلاعوض سعی داریم این زنان خودکفا شوند و با تفاهم نامه ای که با مرکز فنی حرفه ای داریم آموزش های لازم در راستای مهارت آموزی این افراد را دنبال می کنیم.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اقدامات توانمندسازی معلولان، ابراز کرد: در سال قبل با حمایت های بهزیستی در قالب ارائه تسهیلات ارزان قیمت و یا بلاعوض و پرداخت بیمه کار فرمایی برای 730 معلول شغل ایجاد شد.
به گفته این مسئول، بیش از 20 هزار معلول تحت پوشش سازمان بهزیستی استان زنجان از خدمات مختلف این سازمان بهره مند می شوند.
8068/9556
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.