مدیرکل بنیاد مسکن استان‌زنجان از نظارت بر ساخت‌ و‌ سازهای روستایی با فعالیت بیش از ۱۳۴ ناظر در سطح استان زنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، سجاد صنعتی‌منفرد گفت: نظام فنی و مهندسی روستایی، با 134 ناظر دارای صلاحیت و 11 دفتر فنی و مهندسی برای طراحی واحدهای مسکونی و نظارت بر ساخت‌وسازهای روستایی، زیر نظر بنیاد مسکن در سطح شهرستان‌های استان فعالیت می‌کنند.

صنعتی‌منفرد ادامه داد: با تکیه بر توانمندی این نیروها و اعتماد به نقش‌آفرینی آنها سعی داریم ضریب ایمنی و استحکام بناهای روستایی را تقویت و توسعه دهیم.

وی هدف اصلی از اجرای نظام فنی روستایی و دفاتر روستایی را ترویج اصول ساختمان‌سازی و رشد آگاهی عمومی، استفاده صحیح از مصالح مقاوم و استاندارد و بالا بردن کیفیت ساخت و سازهای روستایی دانست و افزود: اگر ناظران نظام فنی روستایی با دید فنی و علمی به ساخت و سازها توجه داشته باشند، به ارتقای کیفیت و کمیت واحدهای احداثی براساس استانداردهای لازم دقت و نظارت واقعی می‌شود.

این مسئول، ناظرین نظام فنی روستایی را سفیران ساخت‌وساز در این مناطق دانست و گفت: باید علاوه بر توجه به مقام‌سازی واحدهای مسکونی روستایی، به موضوعاتی نظیر طراحی، نما، منظر ساختمان و نوع تأسیسات به کار رفته در بناهای روستایی نیز توجه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان‌زنجان تصریح کرد: برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی روستاها توجه به مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی ضروری است و در این راستا استفاده از مصالح بومی و توجه به منظر روستا در طراحی نمای ساختمان و زیبایی آن‌ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه، نظارت بر ساخت‌وسازهای روستایی نقش مهمی در افزایش کیفیت سکونت‌گاه‌های محلی دارد، افزود: با تعامل و ارتباط خوب سازمان نظام مهندسی و بنیاد مسکن استان، زمینه افزایش کیفیت ساخت و سازها فراهم شده است.

صنعتی‌منفرد با تاکید بر اینکه، ترویج مقاوم‌سازی، آموزش و ارتقای دانش فنی روستایی در پیشگیری از حوادث موثر است، خاطرنشان کرد: ارائه خدمات فنی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات بانکی و وجوه بلاعوض، نظارت بر ساخت و ساز پروژه های بازسازی، نوسازی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی مناطق آسیب‌دیده، ارائه خدمات فنی و مهندسی به موقع در بازسازی مناطق سانحه دیده، اجرای پروژه های مقاوم‌سازی مسکن روستایی و انجام پروژه‌های مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه‌های بازسازی و مسکن روستایی، از سوی بنیاد مسکن استان پیگیری و اجرا می‌شود.

این مسئول به تسهیلات ویژه مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن روستایی اشاره کرد و ادامه داد: تسهیلات مقاوم سازی و بهسازی مسکن روستایی، همسو با اهدافی چون احداث مسکن مقاوم، تامین مسکن متناسب با نیاز روستاییان، حفظ هویت و سیمای عمومی روستاها و تطبیق کالبد مسکن روستایی با زندگی امروزی، به روستاییان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.