به گزارش ایرنا، عبدالرضا شهبازی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این آمار در بین دانشجویان زنجانی بیش از 2 درصد است.
شهبازی گفت: طبق آمار کشور، 75 درصد سن مصرف کنندگان مواد مخدر بین 15 تا 39 سال است.
وی افزود: به دلیل اهمیت پیشگیری و فرهنگ سازی در این حوزه، 50 درصد اعتبارات شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، برای پیشگیری از اعتیاد تخصیص یافته است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر زنجان تصریح کرد: 6 درصد معتادان زنجان از بانوان هستند و میزان اعتیاد در این قشر به دلیل جاذبه های کاذبی که فروشندگان آن را تبلیغ می کنند، رو به افزایش بوده و ابتلا به اعتیاد سیر صعودی دارد.
شهبازی اظهار داشت: از مجموع بیش از 11 هزار نفر مراجعه ای که برای درمان اعتیاد داشته ایم، حدود 7 هزار نفر به طور سرپایی برای درمان در مراکز استان حضور یافته اند.
وی افزود: سال گذشته از این تعداد 350 نفر معتاد خانم برای درمان مراجعه کردند، که تمام خدمات درمانی برای بانوان رایگان است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر زنجان به اهمیت رسانه در مسئله پیشگیری و تبیین خطرات اعتیاد برای افراد و جامعه اشاره کرد و یادآور شد: باید رسانه ها برای صیانت از معتادان بهبود یافته جهت ممانعت از بازگشت دوباره آنان به اعتیاد، نگرش جامعه را به این بیماران تغییر دهند.
شهبازی تاکید کرد: میزان اعتبارات با توجه به میزان همکاری دستگاه های همکار متفاوت است و مبلغ مشخصی ندارد.
وی گفت: هر دستگاه دولتی، که شورا با آن تفاهم نامه همکاری دارد، به هر میزانی در حوزه پیشگیری هزینه کند، 50 درصد از این مبلغ را شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان پرداخت می کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر زنجان ادامه داد: این شورا طی سه ماه گذشته حدود 200 میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی برای پرداخت دولت به معتادان بهبود یافته مصوب کرده است.
شهبازی اظهار داشت: نرخ شیوع اعتیاد در کشور 2.6 درصد و در استان زنجان 2 درصد است.
وی درباره افزایش چشمگیر کشفیات مواد مخدر استان زنجان گفت: میزان کشفیات سال گذشته مواد مخدر در استان نسبت به سال ماقبل آن 73 درصد رشد داشته و در مجموع نزدیک به 2.5 تن کشف شده است.
به گزارش ایرنا، 55 درصد خانواده ها بعد از گذشت سه سال از اعتیاد عضو خانواده متوجه اعتیاد وی می شود.
تریاک با 66 درصد، حشیش با حدود 12 درصد، هروئین و کراک 10 درصد رتبه نخست تا سوم مصرف در کشور را دارند و ماده مخدر شیشه در رتبه چهارم مصرف قرار دارد.
در سطح جهان 700 نوع ماده مخدر و روان گردان صنعتی و سنتی وجود دارد، همچنین ماده مخدر گل بیش از چند برابر شیشه توهم زایی داشته و خطر دارد.
65 درصد همسر آزاری، 30 درصد کودک آزاری، 20 درصد جرایم منکراتی و 25 درصد قتل های کشور ناشی از اعتیاد است.
3216/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.