شاپوررضا کاظمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: با توجه به تغییر اقلیمی هر ساله به باغ ها و مزارع کشاورزی خساراتی به علت سرما زدگی، تگرگ یا خشکسالی وارد می شود اما شاهد آن هستیم که بسیاری از کشاورزان برای بیمه باغ ها و محصولات خود اقدام نمی کنند در حالی که موضوع خسارت به باغ ها به دلیل شرایط آب و هوایی خاص منطقه قابل پیش بینی است.
وی تصریح کرد: باید در راستای بیمه کشاورزی و مزایای آن فرهنگ سازی کنیم و با آگاه کردن کشاورزان با نحوه اقدام در این زمینه بتوانیم گوشه ای از خسارت وارده به آنها را کاهش دهیم.
معاون فرماندار خرمدره ابراز کرد: با توجه به سرمازدگی شدید امسال متاسفانه محصولات سردرختی کشاورزان خرمدره ای 98 تا 100 درصد از بین رفته است.
کاظمی تاکید کرد: انتظار داریم دولت برای حمایت از کشاورزی تمهیداتی برای جبران گوشه ای از خسارت وارده به کشاورزان پیش بینی کند و مسئولان شهرستان نیز در این زمینه در تلاش هستند.
وی با اشاره به بارندگی های رگباری عصر یکشنبه هفته جاری، خاطر نشان کرد: به دلیل اقدامات پیشگیرانه این بارندگی سیل آسا در روستاها به منازل روستائیان خسارت وارد نکرده است اما برای اطمینان اکیپ هایی برای بررسی میدانی از محل هایی که احتمال آبگرفتگی و سیل بود به این مناطق اعزام شدند.
وی یاد آور شد: در سیل اخیر اراضی کشاورزی دچار مشکل شده است که برای مساعدت های لازم توسط کارشناسان جهاد کشاورزی برآورد و میزان خسارت اطلاع رسانی خواهد شد.
7324/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.