محمد انصاری روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افرود: برای امسال برنامه های آموزشی روستایی گروه بندی شده و آموزش‌ ها در سه حوزه آموزش‌های عمومی و پایه، آموزش‌های تخصصی شغلی و آموزش‌های کسب وکار، کارآفرینی به روستائیان ارائه می‌شود.
وی اظهار کرد: در راستای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی، در نظر گرفتن محدودیت منابع و امکانات سازمان در خدمت رسانی به جوامع روستایی و لزوم ارتقای کیفیت در برنامه های آموزش روستایی، طرح توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستاییان با رویکرد اشتغال پایدار مورد توجه قرار گرفته است.
انصاری افزود: بر این اساس سال گذشته اشتغال، با اولویت مناطق محروم و روستاهای کم برخوردار و تمرکز بر دهستان های هدف برنامه ریزی شده و به منظور توانمندسازی جوامع یاد شده از طریق آموزش های فنی وحرفه ای مستمر و بهره مندی از ظرفیت های موجود و مشارکت ارائه شده است.
وی بیان کرد: برای اجرای این طرح هشت دهستان در شهرستانهای استان شامل شهرستان زنجان، قره پشتلوی بالا- شهرستان ابهر، حومه - شهرستان خرمدره، خرمدره- شهرستان ماهنشان، انگوران، شهرستان ایجرود، گلابر، شهرستان طارم، دستجرده- شهرستان سلطانیه، سلطانیه ، شهرستان خدابنده، زرینه رود تعیین شده است.
وی بیان کرد: تعهدات برنامه روستای استان طی سال گذشته به میزان 600 هزار نفر ساعت بود که در هشت دهستان با 98 روستا اجرا شد.
این مسئول خاطر نشان کرد: آموزش بخش روستایی سطح شهرستان نیز 640 نفر دوره معادل 152 هزار و 94 نفر ساعت برابر با 23 درصد از کل عملکرد مراکز ثابت در سطح استان بوده است.
به گفته انصاری، برقکارصنعتی درجه 2 ، مونتاژکار و نصاب تابلوهای برق، سرمه دوز سنتی، مانتو دوزی، عروسک دوزی، نازک دوز زنانه درجه2، شهروند الکترونیک، زعفران کار، لوله کش گازخانگی و تجاری ،پرورش دهنده زنبور عسل، گلیم باف، راسته دوز، الگوساز و برشکار لباس زنانه از جمله حرفه های یاد شده را تشکیل می دهد.
به گزارش ایرنا، 135 آموزشگاه آزاد در استان زنجان در هر 2 حوزه برادران و خواهران در 44 رشته فعالیت می کند.
7320/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.