اصغر عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق قانون شهرداری قیر مورد نیاز خود را از بورس و آسفالت را از کارخانه های زیر مجموعه خود پیمانکاران تولید کننده محلی، خریداری می کند و بر این اساس کارهای عمرانی خود را در سطح شهر انجام می دهد.
وی یادآوری کرد: با توجه به محدویت منابع مالی تلاش شده روند آسفالت ریزی روکش خیابان ها و معابر شهری در مقایسه با گذشته روند روبه رشدی را داشته باشد و سیما و منظر بهتری در شهر حاکم باشد.
وی بیان کرد: امسال 14 درصد از مجموع بودجه شهرداری معادل 13 میلیارد تومان به بحث آسفالت و روکش معابر شهری تخصیص یافت که امیدواریم این میزان مبلغ طی آینده وضعیت بهتری داشته باشد که با این اقدام می توان خدمات بهتر شهری را ارائه داد.
سرپرست معاونت امور زیربنایی و حمل و نقل شهرداری زنجان ادامه داد: حفاری های غیر مترقبه و نیازهای اصلاحات شبکه از سوی ارگانها و شرکت های خدمات رسان به ویژه در نیمه دوم سال از طرفی نمک پاشی مواقع بارش برف موجب از بین رفتن آسفالت معابر و خیابان های شهری می شود و موجب نارضایتی شهروندان می شود که امیدواریم با برنامه ریز ی ها این مسائل به حداقل کاهش یابد.
وی اظهار کرد: بحث حفاری های غیر مترقبه به دلیل محدویت منابع اعتباری شرکتها و ارگانهای خدمات رسان انجام می گیرد و این کار در فصول پایانی سال نمود دارد که طبق هماهنگی ها مقرر شده این کار با توجه به برنامه مشخصی انجام و شود.
عزیزی افزود: هدایت آب فاضلاب منازل به بیرون یکی از علل مهم از بین رفتن روکش آسفالت و جدول آب است که این وضعیت بیشتر در بافت قدیمی و مرکزی شهر نمود دارد که اغلب مردم به این موضوع بی توجه هستد و حتی نارضایتی را به دنبال دارد.
وی خاطرنشان کرد: برای بالا بردن کیفیت آسفالت نسبت به استفاده از پلیمرهای خاص از سوی شهرداری اقدام می شود که این وضعیت تا حدودی توانسته وضعیت بهتری را در این بخش فراهم کند و در تمامی نقاط شهری خدمات رسانی بهنیه ای انجام گیرد.
به گزارش ایرنا، شهر زنجان به عنوان مرکز استان با 430 هزار نفر جمعیت سه منطقه شهرداری دارد.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی ** انتشار: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.