به گزارش ایرنا، سید بیوک موسوی روز چهارشنبه در جلسه شورای سالمندی استان افزود: در دین مبین اسلام، بزرگان دینی، فرهنگ، فکر و اندیشه ایرانیان تکریم به سالمندان از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است.
وی اظهار کرد: بر این اساس باید ساز و کاری ایجاد شود که تکریم سالمندان بیش از گذشته مورد توجه باشد و در این میان نگاه مثبتی به این موضوع مهم در سازمان بهزیستی و وزارتخانه مربوطه وجود دارد.
موسوی افزود: این استان در حوزه سالمندان در مقایسه با استانهای دیگر وضعیت بهتری دارد و تلاش می شود مسائل این بخش با جدیت بیشتری پیگیری شود.
معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان خاطرنشان کرد: ایجاد انجمن هایی در حوزه های مختلف به ویژه سالمندان آثار مثبتی دارد چرا که انجام همه کارها از توان دولت خارج بوده و ارائه امکانات لازم مقدور نیست.
به گفته ی، موسوی اجرای سند ملی در حوزه سالمندان نیز می تواند مسائل و مشکلات مربوط به سالمندان را به حداقل کاهش دهد.

*** استان زنجان 104 هزار سالمند دارد
مدیرکل بهزیستی استان زنجان نیز ادامه داد: هم اکنون یک درصد از قوانین کشورمان به سالمندان اختصاص دارد و این در حالی است که 62درصد قوانین اقتصادی، 22 درصد اجتماعی، 16درصد رفاهی و بهداشتی است و طبق سرشماری سال 95، 9.27 درصد جمعیت کشور را نیز سالمندان بالای 60 سال تشکیل می دهد.
محمد محمدی قیداری افزود: جمعیت سالمندان استان زنجان بر اساس سرشماری سال 90، 8.7 دهم درصد و میانگین کشوری 8.2 دهم درصد بود که اکنون 9.8 درصد رسیده که جمیعتی معادل 104 هزار نفر سالمند وجود دارد.
وی، علت افزایش جمعیت سالمندی استان را کاهش مرگ و میر، افزایش امید به زندگی، کاهش باروری در 2 دهه گذشته عنوان کرد و گفت: تخمین زده می شود در سال 1425 این رقم به 25 درصد برسد که لزوم برنامه ریزی بیشتر را می طلبد.
این مسئول خاطرنشان کرد: هم اکنون 70 درصد سالمندان استان تحت پوشش نهادها و صندوق ها بوده و 30 درصد دیگر تحت پوشش هیچ نهادی نیستند و باید تلاش کرد با هم افزایی از ظرفیت های بالقوه دستگاه های بین بخشی استفاده کرد.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی *** انتشار: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.