محمدرضا انصاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این تفاهم نامه ها در راستای ارتقای سطح آموزش اپراتورهای سی ان جی و مهارت آموزی دانشجویان زنجان منعقد شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان تصریح کرد: برای به روز شدن اطلاعات اپراتورها از فناوری های جدید و جلوگیری از بروز حادثه های احتمالی برگزاری این دوره ها لازم است.
انصاری با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال در استان زنجان، گفت: این طرح درصدد ایجاد مراکز ارتقای شایستگی های حرفه ای دانشجویان در دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی است.
وی اظهار کرد: به همین منظور با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در واحد سما یک مرکز ارتقا به بهره برداری رسید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان تاکید کرد: ایجاد این مراکز گامی در جهت آموزش مهارت فنی و تئوری دانشجویان در عرصه عملی، کارگاهی و ایجاد اشتغال پایدار برای این قشر است.
انصاری افزود: کارآفرینی، ارتقای صلاحیت های حرفه ای، رونق کسب و کار و آماده سازی دانشجویان برای ورود به بازار کار از دیگر اهداف راه اندازی مراکز ارتقای شایستگی هاست.
در این مراکز با فراهم کردن تمهیدات لازم، اجرای دوره‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار و نیز بر اساس تقاضا و نیاز دانشجویان آموزش های مورد نیاز ارائه می شود، تا بستر ورود آنان به بازار کار و یا ایجاد کسب و کار پس از فارغ التحصیل شدن آنان مهیا گردد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان با تشریح وضعیت اشتغال جوانان در کشور، گفت: برای مرتفع کردن مشکل بیکاری فارغ‌التحصیلان در کشور، باید به سمت دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین حرکت کنیم تا با تلفیق دانش با مهارت، دانشجو توانایی ایجاد اشتغال برای خود را داشته باشد.
وی گفت: آموزش مهارت پلی بین دانش، کسب و کار است، همچنین نقش مراکز آموزش فنی وحرفه ای در تحقق اقتصاد مقاومتی مهم و تاثیر گذار است.
انصاری خاطرنشان کرد: نیروی انسانی از ارزشمندترین سرمایه های یک کشور برای توسعه و پیشرفت به شمار می آید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان با بیان اینکه آموزش‌های مهارت محور نقش اساسی در توسعه پایدار کشور دارد، اظهار کرد: تنها داشتن مدرک دانشگاهی برای ورود به بازار کار کافی نیست.
وی اظهار داشت: کشور با شمار زیادی از فارغ التحصیلان فاقد مهارت حرفه ای روبروست، که به دلیل نداشتن مهارت، بیکار هستند.
به گزارش ایرنا، آموزش رایگان به گروه سنی 15 تا 22 سال در طرح مهارت آموزی محیط واقعی کار از شهریور سالجاری در مراکز این اداره کل شروع شده است و تعهد این اداره تا پایان امسال آموزش و برگزاری دوره برای 760 نفر است.
در اوایل ماه مهر امسال به علت استاندارد نبودن جایگاه عرضه کننده گاز، گاز سه جایگاه قطع شده بود.
بر اساس قانون مهم‌ترین رسالت سازمان فنی و حرفه‌ای در کشور، مهارت‌آموزی برای افراد فاقد مهارت و افراد شاغلی است که درصدد ارتقای مهارت هستند.
کارآموزان زنجانی مراکز فنی و حرفه ای طی نیمه نخست سالجاری نزدیک به 2 میلیون نفر ساعت مهارت فنی آموختند.
3216/6085
خبرنگار : سجاد کریمی ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.