به گزارش ایرنا، معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان شامگاه چهارشنبه در مراسم آغاز به کار این کارگروه ها گفت: دور هم جمع شدن افکار و اندیشه های مختلف و مطرح کردن مباحث، مشکلات که در قالب ماموریت های ذاتی فرهنگ و ارشاد اسلامی محسوب می شود پرداخته شود.
سید بیوک موسوی اظهارکرد: این مساله به نوعی مدیریت مشارکتی محسوب می شود که در قالب کارگروه های تخصصی فرهنگ و هنر و فرهنگ و جامعه تعریف شده است.
وی تاکید کرد: باید شرایطی فراهم شود تا این جلسات به طور مستمر ادامه داشته و اعضای کارگروه ها ضعف ها، فرصت ها، مشکلات، تهدیدها در حوزه ماموریت ارشاد و فرهنگ اسلامی تبیین، مطرح و به مراکز تصمیم گیری اعلام شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان گفت: جامعه به این تصمیم گیرها نیازمند است و باید ظرفیت و توانمندی، نقش آفرینی و عمل به وظایف، نقش آفرینی، میزان توانمندی در بازتابی مشکلات جامعه مطبوعات این استان توسط کارگروه ذی ربط بررسی شود.
موسوی با تاکید بر اینکه باید فضای گفت و گو در جامعه فراهم شود، خاطرنشان کرد: در زمان حاضر جامعه، خانواده و اداره ها نیازمند گفت و گو، تحمل و مدار هستند.
وی اظهارکرد: در حال حاضر فضای نقادی در مطبوعات استان زنجان کم است و این کم نیز ارزشمند و مفید است که باید از آن استقبال شده و اجازه ندهیم این چراغ ها خاموش شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان گفت: در همه حوزه ها ظرفیت هایی بالایی وجود دارد به شرطی که به خوبی ارزیابی، برنامه ریزی شود و جامعه از این ظرفیت ها به نحو مطلوبی بهره مند شود.

** پنج پروژه عمرانی در ادارخ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان آماده واگذاری به بخش خصوصی است
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در این مراسم، به شعار سالجاری' اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال' اشاره کرد و افزود: باید تولید محتوا و گفتمان سازی برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب باشد که جزو وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به شمار می رود.
ناصر مقدم یادآورشد: باید در کارگروه فرهنگ و اقتصاد و فرهنگ و بازار، پروژه هایی که طبق قانون قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد، افراد شناسایی و پنج پروژه مهم در استان زنجان به این بخش واگذار شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کارگروه های تخصصی 'فرهنگ و هنر' و 'فرهنگ و جامعه' دارای 16 کارگروه با 112 نفر است.
مقدم اظهارکرد: این کارگروه ها با هدف تبادل افکار، ارائه راهکار برای تصمیم گیری و رفع موانع پویایی، بهره مندی از ایده ها و طرح های کارشناسی به منظور تقویت کیفی برنامه های آموزشی، فرهنگی و هنری، کشف و تقویت استعدادهای فرهنگی و هنری اقشار مختلف مردم ایجاد شده است.
وی افزود: در این دوره 14 کارگروه فعالیت داشت که 2 کارگروه فضای مجازی و سبک زندگی با توجه به تاکید های مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در این مقوله ها به کارگروه های دوره چهارم اضافه شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، به فعالیت کارگروه سوم اشاره کرد وگفت: در این دوره 63 جلسه با 118 مصوبه انجام شد که 60 درصد آن مربوط به اصلاح روند اجرای برنامه ها، 40 درصد برنامه های جدیدی بود که طی سالجاری عملی می شود.
مقدم تاکید کرد: 70 درصد از مصوبات اجرایی شد و 30 درصد آن نیز با توجه به غیر مرتبط بودن قابلیت اجرایی نداشت.
به گزارش ایرنا، این کارگروه ها از چهار سال گذشته توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان برای نخستین بار در سطح کشور در این استان آغاز بکار کرده است.
این کارگروه ها بر اساس برنامه ریزی های انجام شده ماهانه اقدام به برگزاری جلسات کرده و تصمیم های مرتبط منجر به مصوبات و در نهایت عملیاتی خواهد شد.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشاردهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.