جوانان زنجانی با دست‌های پرتوان و رویش اندیشه‌های کارآفرین خود تفکر ما می‌توانیم را در راستای تحقق شعار سال‌جاری معنا کردند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، سال‌جاری  به‌عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامگذاری شده‌است، در راستای این امر مهم و با توجه اقتضای شرایط فعلی ایران اسلامی  با اندکی تدبر می‌توان به اهمیت مسئله اقتصاد مقاومتی پی‌برد، که چه میزان این مورد   در کشور  مهم واساسی است.

با ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تاکید مسئولان، مردم نیز به اهمیت موضوع پی برده و تلاش خود را برای مقاومتی کردن اقتصاد به کار بردند.

در این بین می توان به نقش کارآفرینان در مقاومتی کردن اقتصاد و تلاش برای عدم  وابستگی کشور به واردات کالاهای مورد نیاز جامعه بویژه اهمیت این موارد در حوزه امنیت غذایی اشاره کرد، به گونه ای که امروزه شاهد راه اندازی طرح های اقتصاد مقاومتی از سوی کارآفرینان در استان زنجان در این خصوص هستیم.

نا گفته پیداست  مسئولان استان زنجان،  نیز تلاش برای حمایت از طرح های اقتصاد مقاومتی را در اولویت اول فعالیتهای خود قرار داده اند و در این میان بسیج سازندگی استان زنجان هم به عنوان یکی از نهادهای حمایت کننده از طرح های اقتصاد مقاومتی در حد توان در این زمینه گام هایی موثربرداشته است.

در این زمینه صاحبان رسانه استان زنجان برای به تصویر کشیدن این مهم  واشاعه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی ازهمت والای کارآفرینان به دعوت بسیج رسانه از چند طرح اقتصاد مقاومتی بازدید کردند.این بازدیدها از یک مرکز پرورش قارچ که به همت الهام حسنلو  بعنوان کارشناس کشاورزی بود که از سال 91 طرح خود را به راه انداخته است . 

IMG11375741

این کارآفرین موفق که از بسیج سازندگی برای اجرای طرح خود تسهیلات 30 میلیوون تومانی دریافت کرده است در خصوص طرح خویش ، گفت: طرح پرورش قارچ در 2 سالن انجام می شود و با راه اندازی این طرح پنج نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم به کار مشغول شدند.

حسنلو با بیان اینکه قارچ‌های تولیدی علاوه بر زنجان در شهرهای میانه، تبریز، ارومیه و بیجار پخش می‌شود، گفت: متاسفانه سرانه مصرف قارچ در زنجان پایین است و همین مساله موجب شده تا قارچ‌های تولیدی در شهرهای دیگر توزیع شود.

وی ، ادامه داد: 35 واحد پرورش‌دهنده قارچ در استان زنجان فعالیت می کنند و جوانانی که به دنبال کارآفرینی هستند می توانند با شناسایی بازارهای فروش نسبت به شروع یک کسب و کار جدید در این حوزه اقدام کنند.

در ادامه از بازدید اصحاب رسانه از طرح‌های اقتصاد مقاومتی از یک  گلخانه پرورش توت فرنگی جمال امانی به عنوان کارآفرین بعدی،  گفت: در سال 91 مجوز این گلخانه صادر شد و در اواخر سال92 به عنوان دومین گلخانه تولید توت فرنگی فعالیت خود را آغاز کرد.

امانی دراین خصوص ، افزود: با راه‌اندازی این گلخانه برای هفت نفر به صورت مستقیم و برای 15 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی

ایجاد شده است.

.IMG11384209

کارآفرین زنجانی با بیان اینکه 25 تن توت‌فرنگی در هر دوره برداشت می‌شود، خاطرنشان کرد: به جهت نبود بازار مناسب در زنجان، محصول برداشت شده برای فروش به تهران ارسال می‌شود.

مجتمع صنایع غذایی «ب روز» آخرین طرح اقتصاد مقاومتی بود که نمایندگان رسانه‌های استان زنجان، از آن بازدید کردند، این مجتمع به همت بهروز مرصعی راه‌اندازی شده‌است و به عنوان تنها واحد شست وشوی محصولات کشاورزی با گاز ازن محسوب می‌شود.

در این مجتمع غذایی برای 23 نفر اشتغالزایی مستقیم و برای 44 نفر اشتغالزایی غیرمستقیم ایجاد شده‌است.

بهروز مرصعی،  با 30 سال سن در سال 93 این مجتمع را راه‌اندازی کرده‌است و تلاش می‌کند تا فاز دوم این مجتمع را هم به راه اندازد تا اقدامات مربوط به خشک کردن سبزیجات و میوه‌جات با دستگاه خشک کن و بسته بندی گیاهان دارویی در این فاز انجام شود.

مرصعی ، با بیان اینکه با راه اندازی فاز دوم این مجتمع برای هشت نفر اشتغالزایی انجام می‌شود، تصریح کرد: با 110 میلیون تومان سرمایه اولیه این مجتمع راه‌اندازی شده‌است و اکنون سرمایه موجود به 600 میلیون تومان رسیده‌است.

IMG11392156 ا

این مجتمع در سال 95 به عنوان واحد نمونه سال انتخاب شده است.

گزارش: زهرا ملابابایی

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.