علی عباسی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خوشبختانه تا حال حاضر بیماری کرونا در سطح روستاهای استان مشاهده نشده است، افزود: در برخی از روستاهای دور افتاده دسترسی به مراکز درمانی به سختی انجام می شود و اگر ویروس کرونا در روستاها نیز همچون شهرها فراگیر شود مشکلات بزرگتری ایجاد می شود و در همین راستا پویش روستای بدون کرونا از سوی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر همزمان با کشور در استان زنجان نیز راه اندازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر از بیمه شدگان و مستمری بگیران این صندوق خود یا خانواده تحت پوشش مبتلا به کرونا شوند صندوق بیمه در راستای تامین هزینه های بیماری، زندگی و درمان کمک های لازم را ارائه می دهد.
عباسی با بیان اینکه حمایت از بیمه شدگان با روش های مختلفی انجام می گیرد افزود: ارائه تسهیلات بدون ضامن و بدون مراجعه به بانک، کمک های نقدی و بسته های حمایتی انجام می گیرد تا بیماران مبتلا بتوانند در دوره بیماری و درمان با این ویروس مبارزه کنند.
وی با اشاره به اینکه پویش روستای بدون کرونا از ۲۰ اسفند ماه توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر کشور آغاز به کار کرده است اظهار داشت: اطلاع رسانی توسط فضای مجازی، سایت و اینستاگرام صندوق در حال انجام است و افراد تحت پوشش این صندوق که مبتلای قطعی به ویروس کرونا هستند جهت حمایت های لازم عدد ۵ را به سامانه پیام رسان ۳۰۰۰۲۷ ارسال کنند.
عباسی ادامه داد: اطلاعات فرد بیمار در سامانه پیامکی مذکور ثبت شده و مدارک مورد نیاز به صورت الکترونی دریافت می شود و نیازی به مراجعه حضوری فرد بیمار به کارگزاری ها و دفاتر نیست و در نهایت مبتلایان می توانند از کمک ها و تسهیلات ارائه شده صندوق استفاده کنند.
مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان زنجان تعداد بیمه شدگان صندوق در سطح استان را بیش از ۴۶ هزار نفر اعلام کرد و گفت: از تعداد مذکور حدود ۴ هزار نفر مستمری پیری، بازماندگان و از کارافتادگی از صندوق بیمه دریافت می کنند و ۴۲ هزار نفر بیمه شده نیز در حال بیمه پردازی هستند.