رییس شورای اسلامی شهر زنجان روز دوشنبه در جلسه علنی شورای شهر در ارتباط با آخرین وضعیت پیشرفت طرح سبزه میدان گفت: در زمان حاضر این طرح ۱۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد که از برنامه پیش بینی شده تا حدودی عقب بوده و دلیل آن نیز وجود معارض اعلام شده است.

حمیدرضا حمیدی افزود: در این طرح تاسیساتی نظیر، آب، فاضلاب، برق، مخابرات قرار دارد که با اقدامات انجام گرفته مشکل اغلب این موارد برطرف شده اما مهمترین مساله مربوط به برق است که در واقع  می توان گفت، عمده ترین تاسیسات برق مرکز شهر در این محدوه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در طرح سبزه میدان ۲ پست اصلی برق در ضلع های شمالی و جنوب غربی واقع شده است، اظهار داشت: بحث جابجایی پست جنوب غربی انجام گرفته اما پست ضلع شمالی همچنان مساله ساز شده و در زمان حاضر مکان یابی مشخصی انجام نگرفته است.

این عضو شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: مکان های پیشنهادی برای جابجایی پست برق بنا بر اعلام شرکت توزیع نیروی برق به اعتبار سه میلیارد تومانی نیاز دارد و بر این مبنا پیگیرهای لازم برای تامین آن انجام شده اما به دلیل آنکه ضلع شمالی، محل استقرار تالار شهری است نمی توان فعالیتی در آنجا انجام داد.

وی اظهار داشت: هم اکنون پروژه در ضلع شرقی سبزه میدان در دست اجرا است و  در  این میان ضلع شمالی به دلیل مشکلات بوجود آمده و  ضلع غربی نیز به دلیل عدم بازگشایی خیابان مشکلاتی را ایجاد کرده و از طرفی تملکات نیز انجام شده است که تا ۱۵ روز آینده با تخریب یک ملک این محدوده به سرانجام خواهد رسید.

حمیدی افزود: از مجموع اعتبار در نظر گرفته برای اجرای این طرح تا کنون هفت میلیارد تومان به پیمانکار  طرح پرداخت شده و می توان گفت به لحاظ مالی  مشکل چندانی وجود ندارد و برای اجرای طرح بخشی از پارکینگ ها حذف می شود که برای جبران آن پارکینگ واقع در ضلع غربی پروژه به به ه داری خواهد رسید.

وی اضافه کرد: بسیاری از شهروندان تصور می کنند وجود پارکینگ های مختلف معضل ترافیک شهری را برطرف می کند، این در حالی است که ایجاد این مهم در نقاط حساس ترافیک را به مراتب افزایش می دهد.

رییس شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: بدنه طرح سبزه میدان ملک مردم است و باید در احداث آن مشارکت کنند که این مهم بر اساس ضابطه ای از سوی شهرداری به کمیسیون ماده پنج اعلام می شود.

وی اظهار داشت: این طرح در محدوه خانه میراثی نیز قرار دارد که در ضلع غربی، شرقی و شمالی محدویت ارتقاع ۹ متری وجود دارد که در واقع امکان احداث ساختمان نیست.

حمیدی، با اشاره به بودجه سال آینده شهرداری نیز گفت، مبلغ بودجه شهرداری در سال آینده با احتساب اعتبار بودجه سازمان ها ۵۴۵ میلیارد تومان اعلام و به شورای شهر ارائه شده که بخش درآمدی آن بررسی و مورد تایید قرار گرفته و بخش هزینه ای نیز در حال بررسی است که در بازه زمانی تعیین شده به اتمام خواهد رسید.

به گفته این مسؤول ، بودجه سال آینده شهرداری نسبت به امسال ۱۴۰ میلیارد تومان افزایش دارد.

بودجه سال آینده شهرداری برنامه محور است

عضو دیگر شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به موضوع تعرفه عوارض سال آینده نیز گفت: تعرفه این بخش در سال جاری با مشکلاتی مواجه شد که امسال با بررسی های لازم متن تعرفه عوارض مورد تایید نهایی قرار گرفت.

عباس راشاد افزود: با توجه به رعایت عدالت این موضوع در بین سازمان های شهرداری به زودی تعرفه عوارض ابلاغ خواهد شد و در این میان اطلاع رسانی و آگاه بخشی به عموم مردم اهمیت بسزایی دارد.

وی با اشاره به وضعیت بررسی بودجه سال آتی شهرداری نیز گفت: با توجه به افزایش بودجه شهرداری تلاش می شود منابع مورد نیاز به شهرداری های چهارگانه توزیع شود.  

راشاد افزود: از مجموع بودجه، ۳۱۵ میلیارد تومان به شهرداری مرکزی و برای شهرداری های مناطق، سازمانها نیز بین ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: در بودجه سال آینده شهرداری تغییراتی انجام و بیشتر بر محوریت برنامه ای و عملیاتی قرار گرفته است که پیش بینی می شود تا پایان  بهمن امسال در شورای اسلامی شهر زنجان به تصویب برسد.

 عضو دیگر شورای اسلامی شهر زنجان نیز به مشکلات پیش روی بازنشستگان شهرداری اشاره کرد و گفت: این قشر گلایه هایی از دریافت حق سنوات ۳۰ سال بازنشستگی خود، به صورت قسطی هستند.

مسعود مرادخانی افزود: این موضوع با توجه به افزایش تورم، خوشایند بازنشستگان شهرداری نیست و در واقع پرداخت حق سنوات بصورت قسطی، ظلم و اجحاف در حق آنان به شمار می رود.

وی اضافه کرد: بر این اساس با در نظر گرفتن ردیف اعتباری خاص در بودجه شهرداری می توان مشکلات مربوط به بازنشستگان شهرداری را رفع کرد.

چاله های شهر مشکل آفرین شده است

عضو دیگر شورای اسلامی شهر زنجان نیز به مشکلات موجود برفروبی های اخیر سطح شهر اشاره کرد و گفت: هر چند پرسنل خدمات شهری نسبت به برف روبی اقدام کردند اما به کوچه و خیابان های فرعی توجه چندانی نشد.

احمد نصیری افزود: با توجه با بارندگی ها در شهر زنجان و به دلایل مختلفی چاله های بزرگی در سطح معابر و خیابان های شهری به وجود آمده است که هر چند امکان سفالت ریزی آن در وضعیت کنونی  وجود ندارد اما  باید با سازو کارهای آن را برطرف کرد.

وی اضافه کرد: متاسفانه آسیب ناشی از تردد خودروها و گرفتاری در چاله ها مشکلات و هزینه های زیادی را به مالکان خودروها تحمیل می کند، که شهرداری با همکاری مناطق باید نسبت به رفع این موارد اقدام کند.

شهروندان زنجانی نسبت به نمک پاشی معابر فرعی معترض هستند

سرپرست شهرداری زنجان نیز در پاسخ به موارد مطرح شده از سوی اعضای شورای اسلامی شهر نیز گفت: پرداخت حق سنوات از حقوق مسلم بازنشستگان شهرداری بوده اما متاسفانه شهرداری اعتبار ثابت و مشخصی برای پرداخت یکجا ندارد.

غلامحسن احمدی افزود: با تلاش و پیگیری های حوزه درآمدی مبالغی به حساب این قشر واریز می شود، هر چند به لحاظ ردیف بودجه ای مشکلی نیست، اما نقدینگی مانع انجام این کار مهم می شود.

وی اضافه کرد: با وضعیت کنونی درآمدی شهرداری، نمی توان کاری را انجام نداد که امیدواریم سال آینده رویه در حد بهتر و شکل مطلوبی به خود بگیرد.

احمدی در خصوص وضعیت انجام امور خدمات شهری در زمان بارندگی و بارش برف نیز  افزود: تلاش می شود مناطق شهرداری به نحو مطلوبی خدمات رسانی کنند که در بحث نمک پاشی و برف روبی نیز این مهم در معابر اصلی شهر انجام شد.

وی اظهار داشت: پرسنل مربوط به برفروبی در حوزه جمع آوری زباله نیز مشغول به کار هستند و هر ۲ کار را به نحو مناسبی انجام می دهند و در این میان  مشارکت شهروندان نقش بسزایی دارد.

این مسؤول خاطرنشان کرد: طی هفته های اخیر و حتی چند روز گذشته با وجود آب و هوای برفی شهر زنجان، مشکلی در معابر وجود نداشت و  نسبت به نمک پاشی به موقع اقدام شد و در مجموع نمی توان به تمامی انتظارات شهروندان پاسخ گفت.

وی یادآوری کرد: این در حالی است، برخی از شهروندان زنجانی نیز نسبت به نمک پاشی معابر فرعی معترض هستند، چراکه معتقدند این اقدام مشکلات زیست محیطی به دنبال دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.