ناصر فغفوری شامگاه سهشنبه در جلسه مشترک شورای عالی معادن کشور و شورای معادن استان زنجان، افزود: در سال جاری نیز ۲۵۰ میلیارد ریال تا پایان آذر، دریافت شده و پیشبینی میشود تا پایان سال، حدود ۳۴۰ میلیارد ریال وصول داشته باشیم.
وی اظهار داشت: از ۳۸۸ معدن موجود در استان زنجان ۳۲۸ مورد دارای پروانه بهرهبرداری و فعالیت هستند.
فغفوری، ذخیره قطعی معادن استان زنجان را ۶۱۰ میلیون تُن خواند و خاطرنشان کرد: ۳۵ نوع ماده معدنی در استان زنجان وجود دارد که بیش از ۳۲ مورد، استخراج و بهرهبرداری میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه ظرفیت اسمی برداشت سالانه معادن این استان ۱۱.۵ میلیون تُن است، گفت: امسال تاکنون هفت میلیون تن و در حدود ۷۰ درصد برداشت شده در حالی که سال گذشته ۵.۵ میلیون تن برداشت شده بود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان نیز با بیان اینکه ۱۵ درصد حقوق دولتی طبق قانون معادن باید برای ترمیم و بازسازی جادههای مشترک روستایی اختصاص یابد، گفت: یکی از گرفتاریهای ما این است که این ۱۵ درصد به استان برنمیگردد.
شهرام طهماسبی اظهار داشت: هیچ اطلاعات و برآوردی نیز از میزان فروش معادن استان نداریم.
وی خاطرنشان کرد: زیرساختها از جمله راهها که تخریب میشود هیچ مبنایی برای ترمیم نداشته و ناچار از اعتبارات استانی و منابع دیگر کم کرده و به بازسازی و ترمیم جادهها کمک میکنیم و از منابع استانی پرداخت میشود.
طهماسبی ابراز کرد: تقاضا داریم یا اصلاحیهای در آییننامه اجرایی صورت پذیرد و یا ردیف بودجه مشخصی در نظر گرفته شود تا بر اساس آن برنامهریزی کنیم.
به گزارش ایرنا در این جلسه پرونده ۱۷ معدن استان زنجان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.