آیسان صادقی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در زمینه کارگاه آموزشی شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر استان زنجان که به میزبانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ابهر برگزار شد، با اشاره به موضوع مهم شهرهای خلاق افزود: این طرح بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین 2 وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی و کشور برنامه ریزی و دبیری آن به مدیریت کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بعنوان نماینده این وزارتخانه سپرده شده است.
وی در تشریح این طرح بیان کرد: شهر خلاق رویکردی فرهنگی در توسعه شهریست که در این رویکرد شهر باید بتواند محیطی جذاب برای جذب و پرورش استعدادها، نوآوری ها و ایده ها باشد.
این مسئول یادآور شد: چنین شهری باید بتواند از ایده و خلاقیت افراد خاص آن شهر نظیر هنرمندان، نویسندگان، دانشمندان کار آفرینان و باز هم از خلاقیت افراد عام مانند عامه مردم برای حل مسائل اساسی و درجهت پایه ریزی رشد و توسعهای خلاق بهره ببرد.
وی افزود: در این تعریف خلاق به معنای آفریننده نوآفرین و نوآور در بخش تعلیم زبان شناسی امکان ساختن صورت های جدید بدون استفاده از قواعد رایج است، شهر خلاق مرکز نوآوری خلاقیت، تبدیل ایده به ثروت و رویکردی فرهنگی در توسعه شهری است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابهر تاکید کرد: خلاقیت انسانی مهم ترین منبع اقتصادی محسوب میشود، در کنار دیگر منابع طبیعی صنعتی معدنی و تجاری توجه قرن بیست و یکم معطوف به خلاقیت شده است.
وی تصریح کرد: در تبدیل کردن ایده به ثروت، دارا بودن ارزش سرمایه اجتماعی بالا استان زنجان رتبه بالایی دارد همچنین بعنوان شادترین و با نشاطترین استان کشور، و نیز قطب خیرین و بهشت خیریه ها به شکل آمار رسمی مطرح شده است.
صادقی افزود: در بحث معنویت و اهتمام به مسائل معنوی و دینی جز رتبه اول کشور در آمار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جهاد دانشگاهی بوده همچنین در امر عرق ملی و تعصب به نظام و تعصب به دین جز رتبه های بالای کشور است.
این مسئول خاطرنشان کرد: برای داشتن یک شهر خلاق مدیران باید چند شرط اساسی را داشته باشند که حضور همه مسئولان در جلسات، انعطاف پذیری، نوآوری خطر پذیری و رهبری از اصول خلاقیت است و به طور طبیعی مدیران شهرهای خلاق باید این ویژگی ها را داشته باشند.
- کدخبر: 1292151
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد