مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: خروجی این اقدام در  شاخه های مختلفی از جمله کنکور  نمایان می شود که می توان موقعیتی متعارض تلقی کرد  به این معنا که بسیاری از علمای تعلیم و تربیت معتقدند که باید به تدریج به سمت حذف کنکور پیش رفت.

ابراهیم رفیعی افزود: شاخص سنجش کنکور صرفا با دید دانش بوده و هر اندازه دانشآموزان محفوظات خوبی داشته باشند در دانشگاهها مورد پذیرش قرار می گیرند و  در این میان رویکرد آموزشی مبتنی بر فراگیری انواع  مهارت های  علمی،  اجتماعی و  زیست اجتماعی با کیفیت باید مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: بر این مبنا نباید به  سمت انتقال دانش به شکل جدی و ارد شد و در این راستا باید دانش اموزان را راهنمایی کرد تا خودشان در موضوعاتی تلاش کنند تا مهارت های   زندگی، اجتماعی، سبک زندگی  و مهارت های اجتماعی و فردی در آنان بیش از گذشته تقویت شود.

وی اظهار داشت:در زمان حاضر  کیفیت آموزشی افت پیدا کرده که طی سال های گذشته  در دانشگاهها به دلیل هرم جمعیت  و هم به لحاظ ظرفیت ها و پذیرش رشد بسیار در دوره کارشناسی  وجود داشت که   هم اکنون این  جمعیت در این رده کاهش یافته بطوری که برخی دانشگاهها  رشته های دانشگاهی  را بدون کنکور پذیرش می کنند.

رفیعی افزود: به این مهم توجه داشت رقابت در رشته های مورد تقاضا از بین نمی رود در هر گروه درسی از قبیل علوم تجربی و انسانی تعدادی  رشته های محبوب وجود دارد که  به صفر نمی رسد و زمانی این مهم رخ می دهد که ظرفیت با تقاضا برابر باشد و در این میان  تعریف کیفیت آموزشی نسبت به گذشته  متفاوت شده است.

وی اضافه کرد: به اقتصای  نیاز زجامعه بسیاری  از موضوعات باید در حوزه آموزش و پرورش پرداخته شود که  از جمله آن می توان به سواد رسانه ای اشاره کرد و علاوه بر آن  کیفیت  تدریس ادبیات فارسی و میزان آشنایی  با دانش آموزان، هویت ملی و محلی نیز نباید  غفلت شود که آسیب هایی به د نبال  دارد.

۹۶۴۶/۸۰۶۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.