مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: 37 هزار دهیار در کشور خدمت‌رسانی می‌کنند که 2500 نفر از آنان، زن هستند.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، فریبا نظری‌پورکیایی صبح امروز در نشست مشترک نمایندگان و مسئولان امور زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، دانشگاه‌ها، نهادها و سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه زنان و خانواده استان، اظهار کرد: دهیاران زن با این جامعه آماری گسترده و ارتش عظیم، خط مقدم روستاها بوده و در ارتباط مستقیم با گروه‌های مختلف هستند.

 

وی با تاکید بر این‌که جمعیت روستانشین در اقتصاد، سیاست و مسائل اجتماعی بسیار تاثیرگذار هستند، ادامه داد: لازم است که دهیاران فرصت‌ها و تهدیدها را در محیط کاری خود احصا کرده و آن را به دست وزارتخانه برسانند؛ چراکه دهیاران از آن‌چه در لایه‌های عمیق و زیرین جامعه می‌گذرد، خبر دارند.

 

نظری‌پورکیایی افزود: این جمله را زیاد می‌شنویم که فرهنگ عمومی اجازه رشد را به زنان نمی‌دهد اما تجربیات این‌طور نشان می‌دهد که 41 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از جایگاه مهمی برخوردار هستیم و می‌توانیم به عنوان یک زن اظهارنظر کرده و از ظرفیت‌ها در تغییر نگرش افراد استفاده کنیم.

 

وی یادآور شد: در گستره‌ای از فرهنگ جهانی هستیم که هنوز تعداد مدیران زن در سطوح بین‌المللی به 50 نفر نمی‌رسد. در چنین شرایطی آیا باید گله‌مند باشیم که شرایط برای بروز و ظهور ظرفیت‌های ما فراهم نیست؟ البته در حوزه ستادی 22 درصد از انتصابات متعلق به بانوان بوده ولی این میزان در استان‌ها بسیار کمتر است.

 

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: با تاخر و عقب‌ماندگی زمانی برای رسیدن به پست‌های مدیریتی مواجه هستیم. با این وجود از استانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی خواهشمندیم که اولین خطای مدیران زن، آخرین خطای آن‌ها نباشد. خوشبختانه معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار در 10 استان از بین بانوان انتخاب خواهد شد و در تاریخ بعد از انقلاب هرگز چنین نبوده که 5 معاون استاندار زن داشته باشیم.

 

وی در ادامه افزود: 62 درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها زنان هستند ولی فقط 4 درصد از پست‌های مدیریتی را اشغال کرده‌اند. این پارادوکس باید رفع شود و ضروری است که بین ورودی و خروجی در گروه‌های مختلف جامعه توازن برقرار شود.

 

نظری‌پورکیایی افزود: باید نیمه پر لیوان را ببینیم. همه زنان ما آسیب دیده نیستند و خوشبختانه ما زنان موفق زیادی با جسم و روان سالم داریم. باید برای همه گروه‌های زنان برنامه‌ریزی کنیم. فقط زنان شهری جامعه مخاطب ما نیستند و زنان روستایی نیز قشر زحمت‌کش جامعه محسوب می‌شوند که از توانمندی‌های بالقوه زیادی برخوردارند و ممکن است ایده‌های بسیار خوبی داشته باشند.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.