به همین بهانه و برای آشنایی بیشتر زنجانی ها و دیگر مناطق کشور جشنواره روستا در سه مرحله درحال برگزاری است که هر کدام از مراحل آن حلاوت و شیرینی خاص خود را دارد و از طرفی می تواند برای نسل کنونی مفید و فایده واقع شود.

در سال های نه چندان دور زمانی که عموم مردم به ویژه روستاییان در محفلی مملو از یکرنگی، همدلی، آئین ها و اداب و رسوم مختلفی را برگزار می کردند که نمادی از هویت محسوب می شد.

استاندار زنجان شامگاه سه شنبه در مراسم افتتاحیه جشنواره روستا هد ف از برگزاری این رخداد مهم فرهنگی را آشنایی بیشتر اقشار مختلف مردم و اقصی نقاط ایران با نقاط قوت، فرصت ها، سنت ها، آداب و سنن و مهر محبت و عطوفت اعلام کرد.

فتح الله حقیقی افزود: این جشنواره فرصتی برای گردهمایی با شکوه روستاییان سراسر کشور، آشنایی با زیبایی ها این استان و از همه مهمتر پاسداشت و حفظ آداب و سنن و انتقال آن به نسل های بعدی است.

وی اضافه کرد: اقوام، عشایر و قومیت های سراسر کشور در این استان گردهم می آیند تا بتوانند تبادل تجربه داشته  وبه این مهم برسند تا چه میزان می توانند در توسعه کشور نقش آفرین باشند.

این مسئول ادامه داد:تبادل تجربه اقوام و قومیت ها در این استان بخشی از اقتصاد مقاومتی را با همکاری هم در اقصی نقاط کشور عملیاتی کنند.

وی با اشاره به اینکه این رویداد مهم فرهنگی در مدت ۲۴ روز در این استان برگزار می شود گفت: هشت روز نخست به روستاها اختصاص دارد که آداب و رسوم و سنن خود را در معرض دید عموم به نمایش می گذارند و بخش دوم هشت روز دوم را شامل می شود تمامی اقوام و عشایر مختلف کشورحضور می یابند.

حقیقی افزود: بخش پایانی جشنواره  به برنامه های هفته دولت  در این استان اختصاص دارد که مدیران کشوری در حضور یافته که  بطوری که این استان روز /چهارشنبه/ میزبان سه مدیر کشوری است.

وی اظهار داشت: یکی از رسالت های مهم این است که با حضور مدیران ارشد کشوری  ظرفیت ها و قابلیت های این استان معرفی  شود  که طی پنج ماه گذشته هشت وزیر و معاون اول رئیس جمهور با هدف مشاهده واقعیت های این خطه سفر کرده اند.

استاندار زنجان ادامه داد: در مجموع یکی از اهداف این جشنواره سفر گردشگران سایر نقاط  با هدف آشنایی، سنن، اتحاد و خونگرمی این استان است.

مدیرکل امور روستایی استانداری زنجان نیز در ادامه برگزاری چنین رویداد مهم فرهنگی در استان را ترویج صنعت بوم گردی روستا گردشی، و ایجاد نشاط اجتماعی و تکریم ارباب رجوع ذکر کرد.

 محمد رضا هادوی افزود:احیا پاسداشت سنت ها، آداب و رسوم و میراث  معنوی از دیگر اهداف  برگزاری این جشنواره است.

وی اظهار داشت: روند اجرایی برگزاری این جشواره از ۲ ماه گذشته در این استان آغاز شد، که با مساعدت همه دستگاههای اجرایی به منصه ظهور رسیده است.

این مسئول با تاکید بر اینکه این جشنواره با جشنواره های دوره های  قبل تفاوت اساسی دارد ادامه داد: این جشنواره  طی سال های گذشته به مدت محدودی  برگزار می شد گه امسال این روند به ۲۴ روز افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: برای برگزاری این برنامه از هیچ اعتبار دولتی استفاده نشده و بلکه از ظرفیت بخشی خصوصی استفاده شده و در صورتی که این کار بر اساس رویکرد سال گذشته و تورم موجودبرگزار می شد، یک میلیارد تومان اعتبار  نیاز داشت.

هادوی افزود: با تدبیر و راهبردهای اتخاذ شده این جشنواره بدون در نظر گرفتن ریالی برگزار شده و چگونگی و روند برگزاری جشنواره در کتابچه ای گرد اوری خواهد شد.

۹۶۴۶/۸۰۶۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.