نماینده عالی دولت در استان زنجان تاکید کرد: اگر تصمیماتمان بهروز نباشد، دچار مکافات میشویم.
به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، فتحالله حقیقی شب گذشته در شورای هماهنگی دانشگاههای استان، با بیان اینکه اگر از اطلاعات اساتید فرهیخته و دانشگاهیان استفاده نکنیم، ممکن است تصمیماتی گرفته شود که بهروز نباشد، اظهار کرد: جلسات شورای هماهنگی دانشگاهها باید مرتب تشکیل شود و هدف از برگزاری این جلسات، گزارشدهی نیست، بلکه هدف اصلی این است که روسای دانشگاه به بنده کمک کنند تا اطلاعاتم بیشتر شود و تصمیمگیریهای بهتری داشته باشم.
استاندار زنجان با بیان اینکه شما روسای دانشگاه، ارشد بنده هستید، ادامه داد: انتظار میرود در جلسات مشترک، علاوه بر مسایل دانشگاه، راجع به مسایل روز استان نیز صحبت و تصمیمگیری کنیم. به عنوان مثال، رقابت اقتصاد جهانی 12 رکن دارد که یکی از آنها پژوهش و 11 رکن مابقی تبدیل این پژوهشها به ثروت است. حال این سئوال پیش میآید که چرا در مقوله پژوهش در دنیا رتبه شانزدهم را کسب کردهایم ولی در تبدیل پژوهش به ثروت جایگاهی نداریم؟
وی افزود: پژوهش باید نتیجه داشته باشد وگرنه صرفا افزایش کمی پژوهشها اهمیت ندارد. به عنوان مثال، سهم اشتغال استان در بخش کشاورزی 67 درصد بیشتر از متوسط کشوری است و این نشان میدهد که استان زنجان در این حوزه باید خیلی سرآمد باشد. در حالی که چنین نیست و تکیه بر پژوهشها میتواند راهگشا باشد. همینطور سهم بخش اشتغال استان در حوزه خدمات 27 درصد کمتر از متوسط کشوری است و این نشان میدهد که حوزه خدمات در استان، خیلی جای کار دارد.
حقیقی با تاکید بر اینکه تعدد پژوهش مهم نیست و مهم پژوهشی است که بتوان بر اساس آن کاری انجام داد، تصریح کرد: در خصوص ارتباط صنعت با دانشگاه تا به امروز سخنوریهای زیادی صورت گرفته ولی هیچکدام خروجی نداشته است. در حالی که استان زنجان از پتانسیلهای بالقوه زیادی برخوردار است و میتوان صدها واحد تولیدی ایجاد کرد. به عنوان مثال، در معدن و کشاورزی کارهای زیادی میتوان انجام داد که ارزشافزوده داشته باشد .
نماینده عالی دولت در استان زنجان همچنین با تاکید بر اینکه باید شان دانشگاهیان حفظ شود، یادآور شد: خوشبختانه اولین ساختمان مازاد در استان به پارک علم و فناوری واگذار شد؛ چراکه نوین است، اشتغالزایی بالایی دارد و سرمایهگذاری زیادی هم نمیخواهد . بنده از اینکه خدمت کردن به مردم را از دانشگاهیان بیاموزم، ابایی ندارم و احساس سرافرازی میکنم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان نیز در ادامه گفت: استان زنجان 41 هزار و 680 دانشجو دارد که 19 هزار و 712 دانشجوی دختر و 21 هزار و 968 دانشجوی پسر را شامل میشود.
مسیحالله سلطانی با اشاره به اینکه سال 92 تعداد دانشجویان استان به 75 هزار نفر میرسید، افزود: در حال حاضر، تعداد اعضای هیئتعلمی دانشگاههای استان در مجموع 1626 نفر است که 401 نفر از آنها در دانشگاه زنجان، 357 نفر در دانشگاه علومپزشکی، 451 نفر در دانشگاههای آزاد استان، 113 نفر در دانشگاه تحصیلاتتکمیلی، 58 نفر در دانشگاه پیامنور، 13 نفر در دانشگاه فرهنگیان، 6 نفر در دانشگاه فنی و حرفهای و 228 نفر در موسسات غیرانتفاعی فعالیت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاههای استان زنجان در مجموع 251 کانون و تشکل دانشجویی دارد که 82 کانون، 144 انجمن علمی و 25 تشکل سیاسی را شامل میشود. همچنین تعداد نشریات دانشجویی به 71 مورد میرسد که از جمله موضوعات سیاسی (15 مورد)، علمی (22 مورد)، فرهنگی و اجتماعی (31 مورد) را در بر میگیرد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SAانتهای پیام