مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: درصورت مشاهده هرگونه تعدی و تجاوز به منابع طبیعی و اراضی ملی از سوی زمین خواران به طور جدی با آنان برخورد می شود.
به گزارش ایلنا از زنجان، خلیل آقاجانلو، با اشاره به وضعیت فعلی کشوردرعرصه های بین المللی و تحریم های ظالمانه علیه کشورمان به برنامه ریزی و صرفه جویی در هزینه ها در این اداره کل تاکید کرد.
وی همچنین به ضرورت مدیریت هزینه ها تاکید کرد وافزود: امسال نیزهمانند سال های گذشته صندوق توسعه ملی علی رغم فشارها و تحریم ها اعتباراتی را در راستای توسعه، حفظ و حراست از سرمایه های ملی ابلاغ و به تصویب رسانده است
آقاجانلو از تصویب 23 میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای استان زنجان در سال جاری خبر داد.
مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان از 2 و نیم برابر شدن اعتبارات استانی هم خبر داد و گفت: با افزایش اعتبارات، مسئولیت همکاران نیز جهت پیشبرد اهداف تعیین شده سنگین تر می شود.
خبر خوش این جلسه تداوم اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی بود که آقاجانلو به آن نیز گریزی زد و گفت: با اجرای موفقیت آمیز طرح های منابع طبیعی دراستان روند تزریق اعتبارات از محل این صندوق همچنان ادامه خواهد داشت.
وی به مشارکت ادارات منابع طبیعی در همه ی شهرستان های استان در طرح های صندوق نیز تاکید کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: اگر قانون حفاظت از محیط بانان و جنگلبانان به تائید شورای نگهبان برسد و در کشور اجرایی شود، دغدغه فعالان در عرصه یگان حفاظت منابع طبیعی در سراسر کشور نیز کاهش می یابد.
وی حضور به موقع ماموران یگان حفاظت این اداره کل در اطفای حریق مراتع و جنگل ها را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: با اقدامات پیشگیرانه و با آموزش جوامع محلی و دهیاران در روستاهای مناطق بحرانی می توان از آتش گرفتن حجم وسیعی از مراتع جلوگیری کرد.
آقاجانلو با تاکید براولویت بندی هزینه های ضروری و غیر ضروری و همچنین تامین امکانات لازم برای اطفاء حریق در شهرستان های تابعه در این مورد افزود:هیچ شهرستانی دراستان زنجان نباید مشکل تامین آب و یا سوخت داشته باشد.
آقاجانلو با اشاره به جذب سرمایه گذار برای نهالستان کوشکن و استفاده از تمام پتانسیل این نهالستان خاطر نشان کرد: برای تولید بذر نیز باید تمهیدات لازم اندیشیده شود تا در سال آینده با مشکلات جدی در این حوزه مواجه نشویم.
مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تعامل با مردم را یکی از نقاط مثبت در مبارزه به زمین خواری برشمرد و گفت : با زمین خواران به طور جدی برخورد می شود.
وی آگاهی بخشی و مشارکت مردمی را به عنوان مهمترین رکن در حفاظت و صیانت از این سرمایه های خدادادی اعلام کرد.
به گفته این مقام مسئول با اجرای طرح کاداس دراستان، امکان اصلاح نقشه های منابع طبیعی نیز به وجود می آید.
کاداستر، سیستم مدیریت الکترونیکی املاک است که با مکانیزه کردن خدمات ثبتی، ثبت سنتی را به سمت ثبت نوین هدایت میکند.
مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به ضرورت مستند سازی پروژه های در حال احداث منابع طبیعی نیز خاطر نشان کرد: اداره منابع طبیعی هر شهرستان مسئول مستند سازی و به تصویر کشیدن روند فیزیکی طرح ها در همان شهرستان هستند.
وی اظهارکرد: با تهیه و توزیع کتابچه از مستندات به فرمانداران، دهیاران و جوامع محلی می توان آنان را در جریان اقدامات انجام شده قرار داد.