حسن طغرانگار روز جمعه در حاشیه دومین جشنواره روستای استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشگاه متولی اصلی انتقال تجربیات و دانش به نسل های آتی است تا به وسیله آموزش تخصص را به افراد منتقل کند.
وی یادآورشد: متاسفانه دانشگاه ها به سمت رشته های نظری رفته اند و هر زمانی که از دانشگاه نام برده می شود، افکار به سمت طی مدارج علمی سوق می یابد.
طغرانگار اظهار داشت: این در حالی است که اگر فردی به دوره آموزشی تخصصی و مهارتی نیاز دارد باید بتواند در قالب چارچوبی این نیاز را در دانشگاه ها مرتفع کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان گفت: اساس شکل گیری دانشگاه ها در دنیای مدرن این بود، که نظام استاد شاگردی کفاف انتقال تمام داشته های استاد به شاگرد را نمی داد و آن دانش طی زمان از بین می رفت، از همین رو نیاز بود تا سیستم جدیدی برای پر کردن این نظام شکل بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر دنیای کنونی به یک دهکده تبدیل شده است بدان معنا که هر کسی در هر نقطه ای از جهان می تواند به اطلاعات و اخبار مورد نیاز دسترسی داشته باشد.
طغرانگار ادامه داد: معنای دیگر دهکده جهانی این است که انسان ها بسیار به همدیگر نزدیک شده اند و از همین رو فعالیت در فضای قدیمی و سنتی بدون توجه به اقتضائات مدرن، در عمل اقدامی محال به نظر می رسد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان گفت: اکنون باید در عین حفظ هویت، تدبیری داشت که فعالیت های اقتصادی در روستاها را تبدیل به فضای جدید متناسب با دنیای مدرن کرد و بهترین محمل برای این موضوع می تواند دانشگاه ها باشد.
وی اضافه کرد: روستاییان می توانند در یک دوره مقطع دار تحصیلاتی را طی کنند و در حوزه فعالیت خود اطلاعات عمیق تری داشته باشند تا بتوانند پیشه و حرفه سنتی را در تمام مراحل تولید، ارتباط با مخاطب و فروش با فضای مدرن منطبق کنند.
به گزارش ایرنا، دومین جشنواره روستا در زنجان از پنجم شهریور در منطقه گاوزانگ شروع شد و تا 9 شهریور ادامه دارد که مورد استقبال بی نظیر مسافران، گردشگران و شهروندان استان زنجان قرار گرفته است.
3001/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.