مجید حسینی نژاد سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: علاوه بر آبرسانی به وسیله تانکر سه روز در هفته نیز از طریق شبکه آب روستای کمتوله شهرستان رامهرمز به این هفت روستا آبرسانی می شود.
وی گفت: از چاه آبی که در روستای کمتوله شهرستان رامهرمز وجود دارد تاسیسات آبرسانی ایجاد شده است که از این تاسیسات سه روز آبرسانی به این هفت روستای شهرستان رامشیر و 2 روز آبرسانی به برخی مناطق غیزانیه انجام می شود.
فرماندار رامشیر جمعیت ساکن در این هفت روستا را 800 خانوار عنوان کرد و افزود: از این هفت روستا آبرسانی به 2 روستا به نام های ' عبدالله عموری و بیت ' به دلیل جمعیت زیادی که دارند (250 خانوار) مشکل است.
حسینی نژاد در ادامه افزود: در 2 روز گذشته به دلیل شکستگی در لوله آبرسانی به این هفت روستا از رامهرمز آبرسانی به آن ها دچار مشکل شد که با تلاشهای صورت گرفته این مشکل در حال حاضر برطرف شده است.
وی گفت: برای حل مشکل آبرسانی به این روستاها پروژه آبرسانی در حال اجرا است که با تکمیل این پروژه آبرسانی از تاسیسات مشراگه به این روستاها انجام خواهد گرفت.
فرماندار رامشیر با بیان اینکه اعتبار این پروژه 75 میلیارد ریال است عنوان کرد: چهار کیلومتر از این پروژه انجام شده است و مقرر شده است تا پایان تابستان این پروژه تکمیل شود.
وی افزود: با تکمیل این پروژه سه روستا از این هفت روستا دارای آبرسانی دائمی می شوند.
حسینی نژاد در ادامه با اشاره به پایین آمدن سطح آب در سد تنظیمی شهدای رامشیر عنوان کرد: این سد تنظیمی آب شرب منطقه مشراگه و روستاهای اطراف آن را تامین می کند که با رهاسازی آب از سد مارون در چهار روز گذشته سطح آب در این سد تنظیمی افزایش یافته است و در حال حاضر مشکلی برای تامین آب شرب حوزه این سد وجود ندارد.
فرماندار رامشیر با اشاره به کشت اغلب کشاورزان این شهرستان که صیفی جات و کنجد است بیان کرد: کشت تابستانه در رامشیر نیز به دلیل وضعیت کم آبی محدود و یا ممنوع شده است.
شهرستان رامشیر دارای 150 روستا است که در جنوب خوزستان و در 35 کیلومتری شهرستان ماهشهر قرار دارد و رودخانه جراحی از کنار این شهرستان عبور می کند.
7158/6064
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.