به گزارش ایرنا رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در این خصوص به خبرنگاران گفت:در این کانون ها، مادران با مهارت های لازم برای پرورش کودک آشنا می شوند تا نقش موثری در ارتقای کیفیت زندگی در خانواده و محله و روستای خود ایفا کنند.
علیرضا آموزنده اظهار داشت:در این کانون ها اهالی روستا آموزش ها و مشاوره های لازم را به منظور اصلاح سبک زندگی، شناخت هنجارها و ناهنجاری های رفتاری، تربیت صحیح فرزندان و غیره می بینند.
وی با اشاره به اینکه واگذاری تصمیم گیری ها به مردم در بسیاری موارد راهگشاست افزود:در کانون سلامت محله؛ مردم جایی را انتخاب می کنند و موضوع های مختلف را مطرح و در مورد آنها مطالبه گری می کنند تا مشکلات رفع شود.
آموزنده گفت: یکی دیگر از مزایای ایجاد کانون سلامت در محلات، ایجاد نشاط و شور اجتماعی و فرهنگ سازی در بین مردم به ویژه جوانان برای برطرف کردن آسیب های روحی، روانی و اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده است.
به گزارش ایرنا 607 هزار نفر از خدمات 30مرکز شهری، 18مرکز روستایی، 132خانه بهداشت و 12 پایگاه سلامت در شهرستان های زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهره مند هستند.
3015/7165/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.